overzicht
Whirlpool FSCR 80621 ZEN wasmachine
 • 6 maand wassen

  WhirlpoolFSCR 80621 ZEN wasmachine

  528.-
  nog 6 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  6 maand wassen

  Gratis wasmiddel
  bij deze Whirlpool wasmachine ontvang je 6 maanden gratis wassen met Ariel 3-in-1 PODS. Deze actie loopt van 1 oktober t/m 20 januari 2020.

  Hoe werkt deze actie?k
  koop tijdens de actieperiode een deelnemend product.
  Ga naar www.whirlpoolactie.nl
  Vul het online aanmeldformulier in.
  Scan de aankoopbon.
  Upload dit bestand uiterlijk 20 februari 2020
  U ontvangt een ontvangstbevestiging per e-mail. Deze actie is geiniteerd door -en verloopt geheel via- Whirlpool Nederland. Wehkamp levert geen wasmiddel mee bij je bestelling.

  Actievoorwaarden

  Whirlpool FSCR 80621 ZEN wasmachine

  Whirlpool FSCR 80621 wasmachine met energieklasse A+++, energieverbruik op jaarbasis 196 kWh, 1600 toeren (instelbaar) en een maximale belading van 8 kg. De FSCR 80621 is uitgerust met Zen motor technologie een direct drive motor met levenslange garantie. De FSCR 80621 heeft onder andere een elektronisch besturingssysteem, een pompfilterindicator, een startuitstelfunctie tot 23 uur en resttijdindicatie op het LED-display. Je hebt de beschikking over diverse programma's waaronder een snelwasprogramma 30 minuten, wol, gemengde was, synthetische was, en 8 speciale programmas met o.a. kasjmier, babykleertjes, sportkleding en miniprogramma. Ook beschikt deFSCR 80621 over diverse indicatoren in LED scherm zoals, opening deur, energie/watercontrole en ontkalken. Tevens beschikt de wasmachine o.a. over een wasmiddeldoseeradvies, BioStain 15º, Kleuren 15º, Anti-kreuk,  6th Sense Infinite Care en een RVS trommel.

  Zen Direct drive motortechnologie met levenslange garantie op de motor
  Whirlpool Zen motortechnologie houdt in dat deze machine beschikt over een direct drive motor die direct op de trommel is bevestigd waardoor de machines minder trillen. De behuizing van de machine is uit één stuk gemaakt en ook hierdoor produceert de machine minder geluid. Door deze technieken zijn de Whirlpoolwasmachines met ZEN-technologie absoluut de stilste op de markt. Rust krijg je bovendien niet alleen in stilte, maar ook op het gebied van garantie. Op de ZEN-motor geeft Whirlpool je levenslange garantie.

  Gemengde was
  Licht tot normaal vervuild stevig wasgoed van katoen, linnen, synthetische vezels en gemengde weefsels. Effectief programma van één uur. Alleen soortgelijke kleuren samen in één wasbeurt wassen. Maximale belading 4 kg. Temperatuurbereik koud - 60ºC.

  Wasmiddeldoseeradvies
  Geen verspilling meer van wasmiddel: bespaar wel tot 10 liter per jaar*. Het gebruik van wasmiddel is een belangrijk gedeelte van de kosten die je maakt per wasbeurt en er wordt al snel te veel gebruikt. De Whirlpool 6TH SENSE technologie met wasmiddeldoseeradvies lost dit probleem op door je te adviseren hoeveel wasmiddel je precies moet gebruiken. Dit is beter voor het milieu en je portemonnee. Het advies is gebaseerd op de waterhardheid en de vuilheidsgraad van het wasgoed. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de hoeveelheid wasgoed en het soort textiel. * (Getest door Whirlpool, vergelijking met de standaarddosering voor 220 wascycli per jaar)

  De deur kan geopend worden
  Deze indicator zal branden voordat je een programma hebt gestart of wanneer je een programma hebt onderbroken en het waterniveau niet te hoog is, of de was niet te warm is in deze programmafase wanneer een programma is voltooid en de was er uit gehaald kan worden.

  Energie/watercontrole
  Geeft feedback over het energie- en waterverbruik van je programma-instelling. Hoe minder indicatoren er branden, des te economischer is je programma-instelling. Kan nog worden aangepast na de lastafhankelijke fase van het laden van het wasgoed.

  Ontkalken
  Een melding op het display zal je er regelmatig aan herinneren dat je de wasmachine moet ontkalken.

  BioStain 15º
  Help bij het verwijderen van alle soorten vlekken op 15º o.a. bloed, gras, modder, koffie met uitzondering van vet/olie. Het programma begint met een fase van wassen met koud water. Het programma wordt met ongeveer 10 minuten verlengd. Voorbehandeling aanbevolen voor hardnekkige vlekken. Niet te kiezen voor Katoen 95ºC

  Kleuren 15º
  Draagt bij tot de bescherming van de kleuren van je wasgoed, door ze te wassen met koud water (15° C). Bespaart energie voor het verwarmen van water terwijl tevens een goed wasresultaat gewaarborgd is. Geschikt voor licht vervuild gekleurd wasgoed zonder vlekken. Controleer of je wasmiddel bij koude wastemperaturen (15 of 20°C) kan worden gebruikt.

  Anti-kreuk
  Helpt je wasgoed fris te houden als je deze niet snel na afloop van het programma uit de machine kan worden gehaald. Een paar minuten na het einde van het programma begint de wasmachine regelmatig te draaien. Dit draaien duurt tot ongeveer 6 uur na het einde van je wasprogramma. Je kunt het op elk gewenst moment stoppen door een willekeurige toets in te drukken; de deur wordt ontgrendeld en je kunt je wasgoed er uit halen.

  6th Sense Infinite Care
  De wasmachine is voorzien van een speciale Infinite Care trommel voor een extra zachte wasgoedbehandeling en de WaveMotion+ technologie zorgt voor een specifiek waspatroon afgestemd op elk type textiel waardoor het wasresultaat altijd optimaal is. Naast het uitstekende wasresultaat heeft deze machine ook droogresultaat A waardoor kleding al lekker droog uit de machine komt. Ook bij lage temperaturen garandeert de Colours 15 optie een optimaal wasresultaat, vergelijkbaar met het wasresultaat bij een wastemperatuur van 40 graden.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseToerental (tpm)Max. belading (kg)Garantie