Whirlpool FFBBE 7638 W F wasmachine

  WhirlpoolFFBBE 7638 W F wasmachine

  399.-429.-je bespaart 30.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Whirlpool FFBBE 7638 W F wasmachine

  Ben je op zoek naar een degelijke wasmachine met een krachtige centrifuge? Dan is deze efficiënte Whirlpool met een inhoud van 7 kilo een goede keuze. Door het hoge toerental van 1600 toeren per minuut beschikt de Whirlpool FFBBE 7638 W F over een zeer krachtige motor. Met keuze uit 13 programma's zit er altijd een geschikt wasprogramma bij voor jou.

  Altijd het best passende programma

  Dankzij de 6th Sense sensoren worden de programma's en instellingen aangepast op basis van de grootte en het type belading van de machine. Dit is goed voor de energierekening, hiermee bespaar je tot wel 50% op water en energie.

  Geen onaangename geuren in je wasgoed

  Heb je geen tijd om te wachten tot je wasgoed klaar is? Het FeshCare+ systeem houdt de was in de trommel langer fris, tot 6 uur na afloop van het wasprogramma. Zachte circulaties van de trommel en de kracht van stoom voorkomen dat er onaangename geuren in jouw kleding trekken.

  Stil en energiezuinig wassen
  Met de Whirlpool FFBBE 7638 W F kan je op ieder moment van de dag wassen. De SenseInverter motor is extra stil en heeft bovendien een lange levensduur. Dit model is zeer geschikt voor gezinnen die willen besparen op hun energierekening.

  Detecteert de vuilgraad

  Twijfel niet langer over welk wasprogramma het beste is voor jouw vuile was. De vuilgraad van je wasgoed wordt gemeten en het wasprogramma wordt hier automatisch op aangepast. Zo geniet jij van resultaat op maat.
  lees meer

  Specificaties

  Toerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelStoomwassenGarantie