Whirlpool FFB 7448 BSEV NL wasmachine
 • 6 maanden ariel

  WhirlpoolFFB 7448 BSEV NL wasmachine

  449.-429.-
  nog 7 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis
  6 Maanden Ariel cadeau

  6 Maanden Ariel cadeau

  na aanschaf van deze Whirpool wasmachine. Deze actie geldt t/m 18 januari 2021. Hoe werkt deze actie? Ga na aankoop naar - www.whirlpool.nl - en vul het online aanmeldformulier in. Meer informatie lees je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Whirlpool FFB 7448 BSEV NL wasmachine

  Deze uitgebreide en ruime wasmachine van Whirlpool maakt de was doen gemakkelijk en helemaal naar wens. De 6th sense technologie zorgt ervoor dat de programma’s en instellingen worden aangepast op basis van de grootte en het type van de belading. Met 7kg aan ruimte en een draaisnelheid van 1400 rpm kun je snel en efficiënt de was doen van het hele huishouden. Verder heeft de wasmachine een A+++ energieklasse, deze verlaagt het energieverbruik op effectieve wijze met 10%.

  6th Sense Technologie
  Ontdek de beste zorg voor je kleding. De intelligente 6th SENSE sensoren passen programma's en instellingen aan op basis van de grootte en het type belading van de machine. Met 6th SENSE bespaar je tot wel 50% op water, energie en tijd.

  FreshCare+
  Houdt jouw kleding langer fris, tot 6 uur na afloop van het wasprogramma. Het innovatieve FreshCare+ neemt de zorg voor jouw wasgoed over, door het gebruik van de delicate kracht van stoom afgewisseld met het zachtjes ronddraaien van de trommel. Als je geen tijd hebt om jouw kleding uit de trommel te halen of als je een avondje uit bent, is dit systeem de ideale oplossing om de was zacht en fris te houden. Niet in combinatie met programma's speciaal voor delicaat wasgoed of beddengoed.

  Waterbeveiligingssyseem
  Bescherming tegen lekkage. De waterstopbeveiliging zorgt ervoor dat de watertoevoer naar het apparaat onmiddellijk stopt in het geval van een lekkage.

  SenseInverter Motor
  Een stille kracht. De innovatieve SenseInverter motor is extra stil, heeft een lange levensduur en biedt een uitstekend energieverbruik.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseToerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelStoomwassenGarantie