Whirlpool BSNF 8102 OX koelvriescombinatie, Zilver
 • Uitverkocht

  WhirlpoolBSNF 8102 OX koelvriescombinatie

  499.-449.-je bespaart 50.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Whirlpool BSNF 8102 OX koelvriescombinatie

  Whirlpool BSNF 8102 OX RVS koelvriescombinatie met 6th Sense Fresh Control Technologie. Deze zuinige grote koelvriescombinatie heeft een energieklasse A++, een koelruimte van 222 liter en een vriesruimte van 97 liter. Verder word het koelkast gedeelte automatisch ontdooit, terwijl het diepvriesgedeelte is  voorzien van Whirlpools No Frost systeem. Doordat de koude lucht in de koel- en vriesruimte zijn gescheiden, is er voldoende vocht aanwezig om het voedsel optimaal te bewaren. De BSNF 8102 OX RVS heeft onder andere een 4 sterrenaanduiding in het vriesgedeelte en een ruime en flexibele indeling. Een energiezuinige LED binnenverlichting vergemakkelijkt het vinden van je voedsel. Tevens beschikt de koelvriescombinatie over een invriesvermogen van 4 kg per 24 uur en een bewaartijd bij stroomuitval van 16 uur.

  6th Sense® Fresh Control 
  Whirlpool BSNF 8102 OX RVS koelkast met 6th Sense® Fresh Control technologie controleren voortdurend de temperatuur en de luchtvochtigheid, bieden langdurige versheid en bewaren je voedsel langer.

  No Frost
  Het NoFrost systeem zorgt ervoor dat er geen ijsvorming meer ontstaat, ontdooien behoort tot het verleden. Via de Multiflow luchtstroom wordt de koude lucht geventileerd in het vriesgedeelte om ijsvorming te vermijden. IJs bemoeilijkt namelijk de werking van het apparaat. Diepgevroren voedsel plakt niet langer aan elkaar en blijft gedurende langere periodes houdbaar. En omdat er geen ijsvorming ontstaat, gaat er geen ruimte verloren en kun je elke centimeter benutten.

  Flexibele indeling
  De Whirlpool BSNF 8102 OX koelvriescombinatie beschikt over 4 glazen legplateaus inclusief het afdekplateau van de groentelade, een groentelade, 3  transparante diepvriesladen en enkele deurvakken. De legplateaus en de deurvakken zijn in hoogte verstelbaar.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is mogelijk dit zelf te doen of onze bezorger zet hem tegen een geringe vergoeding voor je om. Je kunt dit aangeven onder het kopje service.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseAnti-bacteriaNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie