Whirlpool ART9811/A++SF inbouw koelvriescombinatie, Wit

  WhirlpoolART9811/A++SF inbouw koelvriescombinatie

  775.78
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Whirlpool ART9811/A++SF inbouw koelvriescombinatie

  Deze Whirlpool ART9811/A++SF inbouw koelvriescombinatie met een energieklasse A+ en verbruik van 274 kWh is geschikt voor een nismaat tot 560 mm.Het koelgedeelte heeft een royale inhoud van 227 liter en is voorzien van 5 plateaus gemaakt van veiligheidsglas (4 in hoogte verstelbaar) en 4 deurvakken. Het interieur is voorzien van een heldere LED binnen verlichting. Met mechanische temperatuurregeling, voor het koel en vriesgedeelte. 

  Het vriesgedeelte heeft een inhoud van 79 liter en 3 transparante diepvriesladen. De invriescapaciteit is 3 kg/24 uur en de bewaartijd bij stroomuitval is 19 uur. De deur draait naar rechts en beschikt over een vlakdeursysteem, de draairichting is eventueel aan te passen. 

  Vlakschanier 
  De deur van de keuken en die van de koelkast zitten aan elkaar vast zonder tussenruimte. Je bevestigt dus de deur van de keuken op de deur van de koelkast. Draairichting deur verwisselbaar De handige omkeerbare deur maakt het mogelijk je koelkast zo te plaatsen als het je uitkomt. In een handomdraai maak je de deur linksdraaiend in plaats van rechtsdraaiend. 
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseLiggend flessenrekAnti-bacteriaNo frostGarantie