Whirlpool ACMT 6533/IX keramisch fornuis, Roestvrijstaal

  WhirlpoolACMT 6533/IX keramisch fornuis

  549.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Whirlpool ACMT 6533/IX keramisch fornuis

  Whirlpool ACMT 6533/IX keramisch fornuis met energieklasse A, 4 kookzones en een oveninhoud van 61 liter. Met de ACMT 6533/IX heb je de beschikking over de volgende functies: Onderverwarming, Boven- en onderwarmte, Hete lucht, Turbo hete lucht en Ontdooien. Verderheb je de beschikking over een multifunctie turbo heteluchtovern met 11 kookfuncties.  En het met het vermogen van de grill 2250 W is grillen ook geen probleem meer. Ook is deze oven gemakkelijk te reinigen.

  Aansluiten
  Om dit elektrische fornuis correct aan te sluiten moet je beschikken over een 3-fase aansluiting. Dat is dus niet de standaard aansluiting van 220 volt. Het fornuis wordt zonder stekker geleverd. Wij kunnen dit formuis niet voor je aansluiten. Verzekeringsmaatschappijen eisen dat een erkende installateur de aansluiting verzorgt.  Specificaties
  - Energieklasse A
  - Kookzone 1 (in watt): 1200 W
  - Kookzone 2 (in watt): 2200 W
  - Kookzone 3 (in watt): 1700 W
  - Kookzone 4 (in watt): 1200 W
  - Energiesoort oven elektrisch
  - Hetelucht functie
  - Conventioneel oven: boven- en onderwarmte
  - Grill functie
  - Ovenverlichting
  - Kinderbeveiliging (vergrendelen bedieiningspaneel)
  - Kleur: RVS
  - Afmeting: 85x60x60 cm
  - Gewicht 49,2 kg.  Om dit inductie fornuis correct aan te sluiten moet je beschikken over een 3-fase aansluiting. Dat is dus niet de standaard aansluiting van 220 volt. Het fornuis wordt zonder stekker geleverd. Wij kunnen dit fornuis niet voor je aansluiten. Verzekeringsmaatschappijen eisen dat een erkende installateur de aansluiting verzorgt.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseGarantie