Whirlpool ACM 808/NE inbouw inductiekookplaat 58 cm
 • Uitverkocht

  WhirlpoolACM 808/NE inbouw inductiekookplaat 58 cm

  396.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Whirlpool ACM 808/NE inbouw inductiekookplaat 58 cm

  De Whirlpool ACM 808 NE FlexiCook inductiekookplaat met een breedte van 58cm heeft 4 kookzones waarvan 2 met FlexiCook is uitgerust met een EcoBooster en Easy Touch bediening. Verder voorzien met restwarmte indicatoren en een Timer met kooktijd instelling en vergrendeling van het bedieningspaneel. De kookplaat is uitgevoerd zonder kader

  FlexiCook
  De flexibiliteit om te koken zoals jij dat wilt met de multifunctionele FlexiCook zone geeft Whirlpool je de vrijheid om het kookgebied aan te passen naar jouw wensen. Deze zone van 38,5cm x 23cm is groot genoeg om extra grote pannen te plaatsen, zoals vispannen of grote schalen. Met een consistente temperatuur over de hele zone is het op deze kookplaat ideaal om grote hoeveelheden gelijkmatig te koken. Deze zone kan ook gebruikt worden om verschillende gerechten tegelijkertijd te bereiden. Tevens kan de FlexiCook zone als 2 onafhankelijke zones gebruikt worden. Desgewenst kun je de pan van de voorste zone naar de achterste zone verplaatsen met behoud van alle instellingen. Het systeem detecteert binnen 1 minuut automatisch welke zone geactiveerd dient te blijven. Koken wordt zo gemakkelijk, flexibel en veilig.

  EcoBooster
  Deze booster bereikt razendsnel het maximale energievermogen en reduceert het vermogen dan automatisch zodat 10% energie* bespaard wordt. (* In vergelijking met standaard booster.)

  Restwarmte-indicatoren
  Veiligheid voor alles. Elke kookzone is uitgerust met een restwarmte-indicator. Wanneer je de kookzone uitschakelt, duidt een rood signaallampje aan dat de kookzone nog warm is. Het signaallampje dooft als de kookzone weer veilig aangeraakt kan worden.

  Timer met kooktijdinstelling 
  Je kunt de gewenste bereidingstijd instellen voor één kookzone. Het instellen van de timer is heel eenvoudig. Na afloop van de ingestelde tijd (1 - 99 minuten) schakelt de kookzone zichzelf automatisch uit.

  Vergrendeling van het bedieningspaneel
  Deze functie vergrendelt de bediening van de kookplaat om te voorkomen dat deze geactiveerd wordt of dat de instellingen per ongeluk gewijzigd worden door jezelf of je kinderen, bijvoorbeeld tijdens het schoonmaken van het bedieningspaneel.

  Aansluiten
  Om dit product correct aan te sluiten moet je beschikken over een 2- of 3-fase aansluiting. Dat is dus niet de standaard aansluiting van 220 volt. Dit artikel wordt zonder stekker geleverd. Verzekeringsmaatschappijen eisen dat een erkende installateur de aansluiting verzorgt.

  Met o.a.:
  - Materiaal: zwart glas
  - Bediening: tiptoets
  - Timer voor kooktijdinstelling voor een zone naar keuze (1-99 min.) 
  - Diameter kookzone 1: 14, 5 cm
  - Diameter kookzone 2: 21 cm
  - Diameter kookzone 3: 18/23 cm
  - Diameter kookzone 4: 18/23 cm
  - Vermogen kookzone 1: 1200/1800 watt
  - Vermogen kookzone 2: 2200/3200 watt|
  - Vermogen kookzone 3: 1800/2200 watt
  - Vermogen kookzone 4: 1800/2200 watt
  - Kinderbeveiling: ja
  - Restwarmteaanduiding: ja
  - Aansluitwaarde 7200 watt

  Afmetingen
  Inbouwmaten (hxbxd): 5.2x56x49 cm
  - Afmeting (hxbxd) 5.2x58x51 cm
  - Gewicht: 12.5 kg
  lees meer

  Specificaties

  Garantie