Whirlpool ACM 750/BA inductie kookplaat, Zwart

  WhirlpoolACM 750/BA inductie kookplaat

  389.-
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Whirlpool ACM 750/BA inductie kookplaat

  Deze inductie kookplaat van Whirlpool helpt je bij het bereiden van heerlijke maaltijden, voorzien van de geavanceerde technologieën wordt koken een eitje. Gemakkelijk te reinigen en de mogelijkheid om instellingen te automatiseren.

  My Smart Display
  Door simpelweg een van de vele kookcombinaties te selecteren, biedt MySmartDisplay stapsgewijze begeleiding in realtime. Met een keuze aan voedselcategorieën en kookmethodes op de intuïtieve, overzichtelijke interface, biedt MySmartDisplay een slimme manier om altijd het beste resultaat te bereiken.

  Inductie Technologie
  Sneller en energie-efficiënter koken. Inductie verwarmt de pan, niet de kookplaat waardoor minder dan 10% van de energie verloren gaat aan de omgeving.

  Energiebeheer
  Zeer energiezuinig. Met de functie Power Management kunt u het maximale vermogen van de kookplaat instellen om zo het risico van overbelasting binnen uw woning te voorkomen.

  Booster
  Koken in een mum van tijd met de boosterfunctie.

  Booster 3KW
  Geniet van de lekkerste gerechten. Deze Whirlpool kookplaat beschikt over een 3Kw booster voor het nog sneller verwarmen van uw gerechten.

  Kookfuncties
  De kookplaat is voorzien van een scala aan speciale kookfuncties.

  Laten sudderen
  Perfect sudderen. Met de sudderfunctie kunt u de perfecte slow-cooking recepten bereiden, de ingrediënten blijven heerlijk sappig en mals.

  Design
  Onderscheidende esthetische elementen, zoals gebruiksvriendelijke interfaces, intuïtieve ergonomische bediening en andere aantrekkelijke producteigenschappen.

  Bediening voorzijde
  Complete controle tijdens het koken. Eenvoudige toegang tot de intuïtieve en handig geplaatste bedieningsknoppen op het paneel aan de voorzijde, waardoor koken nog makkelijker wordt.

  Energieklasse
  De energieklasse van deze kookplaat. Hoe hoger de score des te energiezuinig is uw apparaat.

  Inductie Technologie
  Sneller en energie-efficiënter koken. Inductie verwarmt de pan, niet de kookplaat waardoor minder dan 10% van de energie verloren gaat aan de omgeving.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie