Werken aan samenwerking - Theo Janssen

  Theo JanssenWerken aan samenwerking

  22.50
  vandaag besteld, maandag in huisverzending door onze partner

  Werken aan samenwerking - Theo Janssen

  Er is veel, heel veel wat aan organisaties verbeterd kan worden. Niet op basis van vage veronderstellingen en potentiële oplossingen, maar op basis van de objectief vast te stellen constructie van organisaties. Als de essentie van een organisatie in kaart is gebracht, kun je zien wat er misgaat op het meest fundamentele niveau. Zonder dit inzicht laat de organisatie heel wat mogelijkheden tot verbetering onbenut.
  Je kunt de constructie van de organisatie aanpassen aan de wensen van de gebruiker. Enterprise Engineering geeft een unieke kijk in de organisatie en biedt de instrumenten om deze te perfectioneren.

  Theo Janssen is entrepreneur en organisatie-adviseur bij Delta Change Consultants. Het liefste richt hij zich op problemen die tot nu toe onoplosbaar of te complex leken.

  Theo Janssen heeft een fraai boek geschreven. Hij beschouwt samen­leving en organisaties vanuit een exacte benadering. Met het ­blootleggen van constructiefouten sluit hij aan bij social engineering. Daarvan moet het komen willen wij bedrijfsleven en maatschappij verbeteren. - Arnold Heertje

  Enterprise Engineering heeft me geholpen om in te zien dat samen­wer­kings-
  problemen niet altijd te herleiden zijn tot onwil of onkunde, maar dikwijls al ingebakken worden ­tijdens het ­organisatieontwerp. Dit boek is een must voor iedereen die organisaties rigoureus effi­ciënter en ­effectiever wil maken door 't op­­spo­­ren en oplossen van verborgen weef­fouten in de ­samenwerking.
  - Rob Bakker, Manager ­Change Office Rabobank
  lees meer

  Specificaties