Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

overzicht
Werkboek Energetische Meditatie - T. van Gelder en F. de Vos
 • Uitverkocht

  T. van Gelder en F. de VosWerkboek Energetische Meditatie

  16.50
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  bekijk alle Religie

  Werkboek Energetische Meditatie - T. van Gelder en F. de Vos

  Ton van Gelder & Fiona de Vos
  Werkboek Energetische Meditatie
  Bewustzijn en Energie als gidsen op het Indirecte Pad
  bindwijze: paperback
  formaat: 17 x 24 cm
  omvang: ca. 160 blz.
  illustraties: zwart/wit
  prijs: 15,90
  ISBN: 978 90 6378 625 0

  Toen de Boeddhistische monniken over de Himalaya's trokken om het Boeddhisme in China te verspreiden, troffen ze daar een samenleving aan die Taoïstisch georiënteerd was. De vermenging van die twee grote culturen heeft een schat aan inspirerende bewegingen opgeleverd. Vooral de combinatie bewustzijn en energie is nergens zo uitgekristalliseerd als in Energetische Meditatie.
  Die parel vormt de grondslag van het Werkboek Energetische Meditatie, het nieuwe boek van Ton van Gelder en Fiona de Vos. Op meesterlijke wijze schilderen zij het landschap waarbinnen het Indirecte Pad ligt en beschrijven zij op heldere wijze hoe je dat Pad kunt begaan.
  Letters en woorden zijn onmisbaar voor kennisoverdracht, maar uiteindelijk gaat het om de ervaring. Vandaar een werkboek. De kracht van Ton van Gelder en Fiona de Vos is dat zij vanuit hun eigen ervaringen je op een niet mis te verstane wijze deelgenoot maken van de ervaringen van grote en kleine meesters, dwazen en narren.
  Voor de vele fans van dit schrijversduo weer een nieuw hoogtepunt. De combinatie van de twee, die elk 'professional' zijn op hun eigen gebied, maakt dit werkboek tot een synergetisch feest van herkenning en verwondering.

  Een absolute aanrader!
  lees meer

  Specificaties

  AuteursT. van Gelder en F. de Vos
  Eerste auteurT. van Gelder
  GenreSpiritualiteitsboek
  ISBN9789063786250
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's158
  EAN9789063786250
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand