Weight Care drinkmaaltijd yoghurt-bosvruchten - 1 stuk

  Weight Caredrinkmaaltijd yoghurt-bosvruchten - 1 stuk

  2.51
  nog 8 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Weight Care drinkmaaltijd yoghurt-bosvruchten - 1 stuk

  De Weight Care Yoghurt-Bosvruchten Drinkmaaltijd van Weight Care is een maaltijdvervanger. Eén Drinkmaaltijd bevat 200 calorieën en is gemakkelijk mee te nemen, het zit kant en klaar in een hersluitbare plastic fles. De Drinkmaaltijd is verkrijgbaar in de smaken: yoghurt-bosvruchten, yoghurt-appel, mokka en vanille.

  Wat is Weight Care?
  Wil je graag afvallen? Weight Care is een dieet gebaseerd op caloriearme snacks en maaltijdvervangers. Zo hoef je zelf niet meer uitgebreid te koken. In plaats van een gewone maaltijd kan je nu een maaltijdreep, maaltijdshake, drinkmaaltijd of muesli nemen waar alle voedingsstoffen inzitten. Daarnaast mag je ook nog rauwkorst, fruit en Weight Care tussendoortjes eten.

  ABC-plan
  Weight Care werkt volgens het ABC-plan. Stap A is een streng begin met een snel resultaat. Het is de bedoeling dat je begint met stap A, maar als dit een heftig begin voor je is kan je ook eerst met stap B beginnen. Deze stap is bedoeld voor als je langer wilt lijnen, het fijne van stap B is dat je in de avond een gewone maaltijd mag eten. Zo is het gemakkelijker vol te houden. Als laatste komt stap C, deze is vooral bedoeld om op gewicht te blijven. Bij stap C werk je alleen op maandag met het Weight Care dieet.

  Het ABC-plan en de Weight Care producten zijn ook geschikt voor mannen. Een man mag per dag ongeveer 200 calorieën meer hebben dan een vrouw. Dit kan door een extra reep of shake te nemen.

  Ingrediënten Weight Care Yoghurt-Bosvruchten Drinkmaaltijd
  Magere yoghurt (83%), water, suiker, vruchtensap uit concentraat (3%) (citroen, peer en bosvruchten (0,5%) [vlierbes, rode bes, aardbei, zwarte bes en framboos]), voedingsvezel (polydextrose), stabilisator (pectine), plantaardige olie, vitamines (C, B3, E, B5, B6, B2, B1, A, foliumzuur, biotine, D, B12), mineralen (magnesiumsulfaat, kaliumcitraat, natriumcitraat, ijzersulfaat, zinksulfaat, kopergluconaat, mangaansulfaat, kaliumjodide, natriumseleniet), aroma, kleurstof (karmijn), zoetstof (sucralose), anti-oxidant (ascorbylpalmitaat). Bevat melk en lactose. Met suiker en zoetstoffen.
  lees meer

  Specificaties