Wehkamp Home verlichte kerstboom Norway Pine (h185 x Ø109 cm), Ja
 • uitverkocht

  Wehkamp Home verlichte kerstboom Norway Pine (h185 x Ø109 cm)

  64.49129.-je bespaart 64.51
  185
  Ja
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Wehkamp Home verlichte kerstboom Norway Pine (h185 x Ø109 cm)

  Haal deze verlichte kerstboom Norway Pine van het merk Wehkamp Home in huis voor een kerstboom met een winterse look. Het laagje sneeuw op deze boom geeft je het gevoel alsof de boom rechtstreeks uit een besneeuwd dennenbos komt. De kerstboom van h185 x ø109 cm heeft 398 zijtakken en 120 warmwitte LED's. Het is een echte blikvanger voor in je huis rondom de kerstdagen.

  Opbouw kerstboom
  De boom is gemakkelijk in elkaar te zetten door de scharnierconstructie. In deze constructie zitten de takken voorgemonteerd in beugels met daaraan een scharnier. De takken vallen hierdoor op de juiste plaats zodra je de boom neerzet. Het enige wat je nog hoeft te doen is de kleine takjes mooi uit te vouwen, zodat het een volle kerstboom wordt.
  Dit scharniersysteem zorgt er ook voor dat alle 120 LED's op de goede plaats zitten en dat het snoer van de verlichting tussen de takken is weggewerkt. Je hoeft dus niet zelf alle verlichting in de boom te hangen en de lampjes zitten altijd mooi verdeeld in je boom. Deze Norway Pine kerstboom staat stevig in een metalen voet met vier poten.

  Zijtakken en naalden
  De basis van deze Norway Pine kerstboom is een metalen stam. Aan deze stam zitten de zijtakken bevestigd met de naalden gemaakt van pvc. De naalden worden gemaakt door een speciale techniek, zodat ze stevig aan de takken vast zitten. Hiervoor worden lange stroken pvc in dunne reepjes gesneden welke vervolgens om de tak gewikkeld worden. Op deze manier ontstaat er een tak met platte en stevige naalden. Door de stevigheid van deze kerstboom kan je de boom goed versieren met kerstballen, kersthangers en andere leuke accessoires in jouw eigen stijl.

  Verlichting
  De kerstboom heeft 8 verschillende verlichting standen. Op de adapter kan je switchen van stand. Het zijn de volgende standen:
  Stand 1 - Combinatie
  Stand 2 - Golvend
  Stand 3 - Schitteren
  Stand 4 - Opkomend
  Stand 5 - Party
  Stand 6 - Sneller opkomend
  Stand 7 - Snelle party
  Stand 8 - Stabiel aan

  + Gemakkelijk op te zetten door de scharnierconstructie.
  + Het subtiele sneeuwlaagje geeft een écht winters effect.
  + De boom heeft al warmwitte lampjes, waardoor je ze niet zelf in de boom hoeft te hangen.
  - De sneeuwvlokjes zitten stevig vast op de naalden en takken, alleen tijdens het opzetten van de boom kunnen er wat sneeuwvlokjes los laten. Dit gaat niet ten koste van de uitstraling en levensduur van de boom.

  Belangrijk! Deze kerstboom dient goed uitgevouwen te worden. Alleen dan krijg je het volle resultaat zoals op de foto's staat afgebeeld.
  lees meer

  Specificaties

  Hoogte (cm)185
  Diameter (cm)109
  Aantal zijtakken398
  Besneeuwd
  Incl. verlichting
  VerlichtingLED
  Aantal lampen120
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (32)

  algemene beoordeling
  (32 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.