wehkamp home verduisterend gordijn (140 x 180 cm), Oudroze
  • uitverkocht

    wehkamp homeverduisterend gordijn (140 x 180 cm)

    48.7064.95je bespaart 16.25
    140
    Uitverkocht

    Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

    wehkamp home verduisterend gordijn (140 x 180 cm)

    Dit verduisterende gordijn Snooze van wehkamp home heeft een hoogte van 180 cm en een breedte van 140 cm. Het gordijn is perfect wanneer je een kamer optimaal wilt verduisteren. Verder heeft het gordijn een natuurlijke uitstraling, een zachte touch en een soepele valling.

    Het gordijn wordt kant en klaar aangeleverd met rufletteband. Dit maakt het mogelijk dat de plooien in dit gordijn met een koordje op de gewenste breedte kunnen worden gemaakt. Het gordijn kan worden bevestigd met plooibandhaken aan een rail of roede. De plooibandhaken worden bij dit gordijn meegeleverd. Aan de onderkant is het gordijn afgewerkt met een strijkvlieseline. Met behulp van de strijkvlieseline kan het gordijn op de gewenste lengte worden gemaakt. Voor meer informatie over het ophangen van de gordijnen kunt u de handleiding onderaan deze pagina bekijken.

    Gordijnen opmeten
    Meet vanaf de bovenkant van de rail tot aan de vloer of vensterbank en trek daar 2 cm van af. Op deze manier slepen de gordijnen niet over de vloer of vensterbank. Bepaal of je het gordijn 'in de dag' (in het kozijn of tussen de muren) of 'op de dag' (voor het kozijn, op de muur) wilt ophangen. Voor meer informatie over het opmeten van gordijnen kunt u de handleiding onderaan deze pagina bekijken.

    Tip! De aangegeven afmeting is de ongeconfectioneerde (ongeplooide) maat. Afhankelijk van de grootte en de afstand van de plooi wordt de breedte van het gordijn 30 tot 50% kleiner.

    Let op: het beeld toont twee gordijnen. Je ontvangt één gordijn.
    lees meer

    Specificaties

    WasvoorschriftStrijkvoorschrift

    bekijk meer