Wehkamp Home kinderbed Finn low (90x200 cm)

  Wehkamp Home kinderbed Finn low (90x200 cm)

  399.-
  Finn low

  Wehkamp Home kinderbed Finn low (90x200 cm)

  Kinderbed Finn low is van het merk Wehkamp Home. Dit stijlvolle en leuke kinderbed is gemaakt in de vorm van een huis, met dak elementen, muren en ramen. Op deze manier creëer je een speel- en slaapruimte op één plek. De ligmaat van het bed is 90x200 cm. Het bed is gemakkelijk in elkaar te zetten. Maximaal draaggewicht: 75 kg

  Het onderhoud
  Je wilt natuurlijk dat je nieuwe bed zolang mogelijk mee gaat. Zet het bed daarom altijd volgens de instructies in elkaar zodat deze stevig staat. Om het bed fris en stofvrij te houden is het geen probleem om af en toe het bed af te nemen met een vochtige doek.

  De levering
  Uiteraard brengen wij dit bed van Wehkamp Home, tegen betaling, naar de kamer waar jij hem graag wil hebben staan. Het enige dat jij dan zelf nog hoeft te doen, is het bed in elkaar zetten. Dit is eenvoudig en om het nog makkelijker te maken, leveren wij je er een duidelijke handleiding bij. Deze is ook terug te vinden op de site.

  Op dit kinderbed van Wehkamp Home geven wij drie jaar volledige garantie
  Op meubelen, bedden en matrassen (met uitzondering van tuinmeubelen en woningtextiel) bieden we drie jaar volledige garantie! Er staat en garantielogo bij de artikelen met 3 jaar garantie. Volledige garantie betekent bij een gegronde klacht: geen voorrijkosten, gratis reparatie of een nieuw product als het artikel niet gerepareerd kan worden. De aanschafwaarde is dus 3 jaar gegarandeerd. Naast de Wehkamp garantie geldt de wettelijke garantie.
  lees meer

  Specificaties

  Verpakking 1203,5x22,2x13,2 cm - 21 kg
  Verpakking 298,2x53,2x10 cm - 24 kg
  Verpakking 389,5x14x12 cm - 7 kg
  Ligmaat lengte (cm)200
  Ligmaat breedte (cm)90
  Materiaal60% grenen/ 40% MDF
  KleurWit
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.