Wehkamp Home hoekbank links Newton, Crème

  Wehkamp Home hoekbank links Newton

  1188.-
  Hoekbank links Newton II

  Wehkamp Home hoekbank links Newton

  Deze Newton II hoekbank is van het merk Wehkamp Home. De bank is modulair. Dit betekent dat de onderdelen van deze bank op verschillende manieren samen te stellen zijn en deze op veel manieren te combineren zijn. De verschillende modulaire bankelementen zijn bekleed in een crème bouclé stof. Er zijn verschillende modulaire Newton bankstellen verkrijgbaar.

  Bouclé
  De stofsoort bouclé bestaat uit losse geweven patronen, draden en lussen. De stof kenmerkt zich door een onregelmatig, grof oppervlak waarop hobbeltjes, nopjes en kleine lussen zichtbaar zijn. Het voordeel van de stof is dat het lekker zacht, warm, vuil afstotend, aaibaar, comfortabel, slijtvast en bovenal kreukvrij is. Daarnaast voelt het stevig aan. Een ideale stof voor meubelen.

  Liever de stof eerst in het echt zien? Bestel dan een stofstaaltje! Deze hoef je niet retour te sturen.

  Afmetingen (bxlxh)
  - Totale afmetingen: 270x182x72 cm
  - Chaise links: 182x90x72 cm
  - 2-zits halve rug links: 180x90x72 cm

  Deze modulaire bank heeft de volgende kenmerken:
  Zitdiepte: 61 cm
  Zithoogte: 42 cm
  Zitbreedte: 238 cm
  Poothoogte: 3 cm
  Hoogte armleuning 72 cm

  Verpakkingsafmetingen
  Misschien vraag jij je af of het gaat lukken deze bank op de plek te krijgen die je ervoor gekozen hebt. Past het wel door je voordeur of het trapgat? Wat weegt de bank? Is het gemakkelijk te verplaatsen als je een keer gaat verhuizen of gewoon zin hebt om de indeling van je woonkamer om te gooien? Om deze onzekerheden weg te nemen hebben wij de verpakkingsafmetingen en gewicht van de bank voor je op een rijtje gezet:
  - De bank wordt in 2 delen geleverd.
  - Chaise links (lxbxh): 184x92x74 cm / 52 kg
  - Element halve rug links (lxbxh): 182x92x74 cm / 50 kg

  Garantie
  Op deze bank geven wij 3 jaar volledige garantie. Volledige garantie betekent bij een gegronde klacht geen voorrijkosten, gratis reparatie of een nieuw product als het artikel niet gerepareerd kan worden. De aanschafwaarde is dus 3 jaar gegarandeerd. Naast de Wehkamp garantie geldt de wettelijke garantie.

  Wehkamp Home
  Wehkamp Home staat voor tijdloze ontwerpen van hoge kwaliteit. Doordachte stijlen en dessins die je goed met elkaar kunt combineren. Zodat je ook over een paar seizoenen nog volop kunt genieten van je favoriete producten. Geraffineerde eenvoud is een stijl voor het leven.
  lees meer

  Specificaties

  ZitcomfortNormaal
  Zithoogte (cm)42
  Zitdiepte (cm)61
  Zitbreedte (cm)238
  Hoogte (cm)72
  Breedte (cm)270
  Diepte (cm)180
  bekijk alle specificaties
  ZitcomfortGarantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.