Wehkamp Home donzen hoofdkussen (60x70 cm)

  Wehkamp Home donzen hoofdkussen (60x70 cm)

  49.95

  Wehkamp Home donzen hoofdkussen (60x70 cm)

  Het Wehkamp Home 30% eendendons kussen is een medium-stevig kussen gevuld met 70% eendenveren en 30% eendendons. Het kussen heeft een zachte, soepele katoenen tijk welke gemaakt is van katoen dat aan de BCI (Better Cotton Initiative) standaarden voldoet. De katoenen tijk zorgt voor een goede warmteregulatie en vochtabsorptie.
  Het kussen is door de vulling van eendenveertjes en dons medium-stevig en is daarom geschikt voor mensen die graag op hun zij of rug slapen.
  Dit kussen is voorzien van het Nomite® keurmerk wat aangeeft dat het een zeer dicht geweven tijk heeft, die het binnendringen van de huisstofmijt tegen gaat.
  Daarnaast draagt het kussen het Downafresh® label wat garandeert dat het vulmateriaal voldoet aan de hygiënische eisen van EN 12935.
  De vulling is DOWNPASS gecertificeerd. Producten met het DOWNPASS-keurmerk staan voor hoogwaardige kwaliteit en de garantie, dat het dons en de veren die als vulling worden gebruikt op verantwoorde wijze zijn geproduceerd en afkomstig zijn uit streng gecontroleerde en traceerbare toeleveringsketens. Bovendien wordt de kwaliteit van deze producten door onafhankelijke testinstanties bewaakt.

  Geproduceerd in Nederland, voorzien van DOWNPASS, Oeko-Tex, Nomite® en Downafresh® label.
  lees meer

  Specificaties

  MerkWehkamp Home
  Lengte (cm)60
  Breedte (cm)70
  Dikte hoofdkussen (cm)16
  Type slaperZij/rug
  Stevigheid kussenBeetje stevig
  Better Cotton Initiative
  bekijk alle specificaties
  Better Cotton InitiativeWasvoorschriftGarantie

  Reviews (16)

  algemene beoordeling
  (16 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.