wehkamp Digitale Cadeaukaart Team Green 10 euro
 • duurzaam

  wehkampDigitale Cadeaukaart Team Green 10 euro

  10.-
  Digitale Cadeaukaart Team Green
  10
  Direct leverbaarverzending door PostNL via brievenbuspost

  wehkamp Digitale Cadeaukaart Team Green 10 euro

  Wil je iemand verrassen met een Wehkamp Cadeaukaart en subtiel knipogen naar de aanschaf van iets duurzaams? Dan is dit dé Wehkamp Cadeaukaart voor jou: een digitale Wehkamp Cadeaukaart met een hoogst verantwoorde illustratie, verkrijgbaar in de waardes € 5,00, € 10,00, € 20,00, € 25,00, € 50,00 en € 100,00.

  Je ontvangt binnen max. 2 uur na je bestelling de digitale cadeaukaart als PDF per e-mail. Let op: het e-mailadres hoef je niet in te vullen tijdens het bestellen, de cadeaukaart wordt standaard verstuurd naar het e-mailadres dat gekoppeld is aan jouw Wehkamp account. Check je spambox of ongewenste mail, mocht de mail niet binnenkomen. 

  Je kunt de PDF (A4) uitprinten en persoonlijk geven met een feestelijke cadeauverpakking of een lintje eromheen. Maar het is natuurlijk duurzamer om niks uit te printen en de e-mail als bijlage mee te sturen met een persoonlijk berichtje. Makkelijk, eenvoudig en duurzaam!

  Wij wensen je veel plezier met geven! 

  Voorwaarden Wehkamp Digitale Cadeaukaart
  - Besteedbaar op ons hele assortiment (m.u.v. cadeaukaarten)
  - 2 jaar geldig 
  - Ineens of in delen te besteden
  - Niet inwisselbaar voor geld
  - Retourneren is niet mogelijk. 
  - Stuur je iets retour dat met een cadeaukaart is betaald? Dan krijg je het bedrag terug als Wehkamp-tegoed. Je vindt dit saldo terug in je account onder ‘Gegevens & voorkeuren’
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.