wehkamp Digitale Cadeaukaart Fashionista 25 euro
 • duurzaam

  wehkampDigitale Cadeaukaart Fashionista 25 euro

  25.-
  Digitale Cadeaukaart Fashionista
  25
  Direct leverbaarverzending door PostNL via brievenbuspost

  wehkamp Digitale Cadeaukaart Fashionista 25 euro

  Heb je ook zo’n vriendin die elke dag iets anders aan heeft? Maar om nu zelf voor haar iets moois uit te zoeken… daar is haar stijl te eigen voor. Dus hebben wij de ideale Wehkamp Cadeaukaart laten illustreren. Speciaal voor fashionista’s die zelf perfect weten wat ze willen, hebben we deze Wehkamp E-gift Card gemaakt, verkrijgbaar in de waardes € 5,00, € 10,00, € 20,00, € 25,00, € 50,00 en € 100,00.

  Je krijgt de e-card als PDF in je mail, max. 2 uur nadat je hem besteld hebt. Let op: de digitale cadeaukaart wordt automatisch verstuurd naar het e-mailadres dat bij ons bekend is. Check even je spambox of ongewenste mail, mocht de mail niet binnenkomen. 

  Je kunt de PDF (A4) uitprinten en persoonlijk geven met een stijlvolle cadeauverpakking of een feestelijk strikje eromheen. Of mail deze e-card als bijlage met een persoonlijk bericht door aan de gelukkige die hem van je cadeau krijgt. Heel makkelijk en eenvoudig, ook als last minute verjaardagscadeau!

  Wij wensen je heel veel plezier met geven! 

  Voorwaarden Wehkamp Digitale Cadeaukaart
  - Besteedbaar op ons hele assortiment (m.u.v. cadeaukaarten)
  - 2 jaar geldig 
  - Ineens of in delen te besteden
  - Niet inwisselbaar voor geld
  - Retourneren is niet mogelijk. 
  - Stuur je iets retour dat met een cadeaukaart is betaald? Dan krijg je het bedrag terug als Wehkamp tegoed. Je vindt dit saldo terug in je account onder ‘Gegevens & voorkeuren’
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.