wehkamp Cadeaukaart 'Gefeliciteerd' 15 euro
 • duurzaam

  wehkampCadeaukaart 'Gefeliciteerd' 15 euro

  15.-
  Gefeliciteerd
  15
  met 2-3 dagen in huisverzending door PostNL via brievenbuspost

  wehkamp Cadeaukaart 'Gefeliciteerd' 15 euro

  Is je buurvrouw jarig, je oudste neefje geslaagd of heeft je collega een nieuw huis? Zeg dan ‘gefeliciteerd’ met deze Wehkamp Cadeaukaart! Dat valt zeker in de smaak, want met de Wehkamp Cadeaukaart geef je iemand de keuze uit meer dan 2000 grote en kleine merken. Mode, wonen, beauty en meer: alles wat iemand wensen kan. Eigenlijk geef je maar liefst drie cadeaus met de Wehkamp Cadeaukaart. De cadeaukaart zelf is natuurlijk al leuk om te krijgen. En daarna mag de ontvanger lekker gaan shoppen, ook een cadeautje! En als iemand zijn of haar keuze heeft gemaakt, dan is het wachten op onze bezorger met het pakketje. Wat ook weer als een cadeautje voelt!

  Je ontvangt de Wehkamp Cadeaukaart (gemaakt van duurzaam FSC-karton) standaard in combinatie met 1 van onze 3 themakaarten. Deze Wehkamp Cadeaukaart heeft het thema ‘Gefeliciteerd’. Ideaal dus voor een verjaardag, om iemand te feliciteren met de geboorte van een baby, of als felicitatie bij het behalen van een diploma of kopen van een nieuw huis. Schrijf in de themakaart je persoonlijke boodschap en je cadeau is klaar om te geven!

  Voorwaarden Wehkamp Cadeaukaart
  - Besteedbaar op ons hele assortiment (m.u.v. cadeaukaarten)
  - 2 jaar geldig 
  - Ineens of in delen te besteden
  - Niet inwisselbaar voor geld
  - Kun je niet retourneren 
  - Stuur je iets retour dat met een cadeaukaart is betaald? Dan krijg je het bedrag terug als Wehkamp tegoed. Je vindt dit saldo terug in je account onder ‘Gegevens & voorkeuren’

  Ook leuk in het kerstpakket of als relatiegeschenk
  Wil je de cadeaukaart zakelijk afnemen? Kijk dan op https://www.wehkamp.nl/inspiratie/cadeaukaart-zakelijk/ voor de mogelijkheden.
  lees meer

  Specificaties