wehkamp Cadeaukaart 'Alsjeblieft' 25 euro
 • duurzaam

  wehkampCadeaukaart 'Alsjeblieft' 25 euro

  25.-
  Alsjeblieft
  25
  met 2-3 dagen in huisverzending door PostNL via brievenbuspost

  wehkamp Cadeaukaart 'Alsjeblieft' 25 euro

  Wil je iemand bedanken of gewoon even laten weten dat je aan hem of haar denkt? Met de Wehkamp Cadeaukaart geef je een cadeautje dat zeker in de smaak valt. Bij Wehkamp vind je immers meer dan 2000 grote en kleine merken op het gebied van fashion, wonen, beauty en meer. Op een bepaalde manier geef je zelfs drie cadeautjes met de Wehkamp Cadeaukaart. Het begint met het geven van de cadeaukaart zelf, cadeau twee is een inspirerende shopsessie in onze shop en cadeau drie is het uitpakken van het pakketje als die bezorgd is!

  De Wehkamp Cadeaukaart is gemaakt van duurzaam FSC-karton en komt standaard in combinatie met 1 van onze 3 themakaarten. Deze Wehkamp Cadeaukaart heeft het thema ‘Alsjeblieft’. Ideaal dus als bedankje, wanneer je iemand wilt feliciteren met een nieuwe woning, of gewoon zomaar, omdat iemand het verdient. Schrijf in de themakaart je persoonlijke boodschap en je cadeau is klaar om te geven!

  Voorwaarden Wehkamp Cadeaukaart
  - Besteedbaar op ons hele assortiment (m.u.v. cadeaukaarten)
  - 2 jaar geldig 
  - Ineens of in delen te besteden
  - Niet inwisselbaar voor geld
  - Kun je niet retourneren 
  - Stuur je iets retour dat met een cadeaukaart is betaald? Dan krijg je het bedrag terug als Wehkamp tegoed. Je vindt dit saldo terug in je account onder ‘Gegevens & voorkeuren’

  Ook leuk in het kerstpakket of als relatiegeschenk
  Wil je de cadeaukaart voor zakelijke doeleinden? Kijk dan op https://www.wehkamp.nl/inspiratie/cadeaukaart-zakelijk/ voor de mogelijkheden.
  lees meer

  Specificaties