wehkamp wehkamp cadeaukaart 15 euro, Rood
 • uitverkocht

  wehkampwehkamp cadeaukaart 15 euro

  15.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  wehkamp wehkamp cadeaukaart 15 euro

  Op zoek naar een cadeautje dat zeker in de smaak valt? Ga voor de Wehkamp cadeaukaart. Daarmee geef je iemand de keuze uit meer dan 2000 grote en kleine merken. Mode, wonen, beauty en meer: alles wat iemand wensen kan. En eigenlijk geef je zelfs twee cadeautjes met de Wehkamp cadeaukaart. Want als iemand zijn of haar keuze heeft gemaakt, dan is het wachten op onze bezorger met het pakketje. Wat ook weer als een cadeautje voelt!

  De cadeaukaart is tot twee jaar na aanschaf geldig op ons hele assortiment. Je kunt de Wehkamp cadeaukaart naar jezelf sturen en ’m dan persoonlijk overhandigen. Maar we bezorgen de cadeaukaart ook met alle liefde rechtstreeks aan degene die je wilt verrassen. Dan geef je tijdens het afrekenen gewoon een ander bezorgadres op. Heb je gekozen voor een Wehkamp cadeaukaart met luxeverpakking, dan heb je ruimte voor een boodschap. Een felicitatie of een bedankje bijvoorbeeld.

  Ook leuk in het kerstpakket of als relatiegeschenk
  Smaken verschillen. Daarom is de Wehkamp cadeaukaart een perfect cadeautje voor in een kerstpakket of als relatiegeschenk. Want dan kunnen je collega’s zelf iets kiezen waar ze blij van worden.

  Wil je de cadeaukaart zakelijk afnemen? Kijk dan op https://www.wehkamp.nl/specials/cadeaukaartzakelijk/ voor de mogelijkheden. 

  We wensen je alvast veel plezier met geven.
  lees meer

  Specificaties