wehkamp cadeaukaart 10 euro, Rood

  wehkamp cadeaukaart 10 euro

  10.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  wehkamp cadeaukaart 10 euro

  Op zoek naar een cadeautje dat zeker in de smaak valt? Ga voor de Wehkamp Cadeaukaart. Daarmee geef je iemand de keuze uit meer dan 2000 grote en kleine merken. Mode, wonen, beauty en meer: alles wat iemand wensen kan. En eigenlijk geef je zelfs twee cadeautjes met de Wehkamp Cadeaukaart. Want als iemand zijn of haar keuze heeft gemaakt, dan is het wachten op onze bezorger met het pakketje. Wat ook weer als een cadeautje voelt!

  De cadeaukaart is tot twee jaar na aanschaf geldig op ons hele assortiment. Je kunt de Wehkamp Cadeaukaart met luxe geschenkenvelop naar jezelf sturen en ’m dan persoonlijk overhandigen voorzien van je eigen boodschap. Een felicitatie of een bedankje bijvoorbeeld. Maar we bezorgen de cadeaukaart ook met alle liefde rechtstreeks aan degene die je wilt verrassen. Dan geef je tijdens het afrekenen gewoon een ander bezorgadres op. 

  Voorwaarden Wehkamp Cadeaukaart
  - Besteedbaar op ons hele assortiment 
  - 2 jaar geldig 
  - Ineens of in delen te besteden
  - Niet inwisselbaar voor geld
  - Kun je niet retourneren 
  - Stuur je iets retour dat met een cadeaukaart is betaald? Dan krijg je het bedrag terug als Wehkamp tegoed. Je vindt dit saldo terug in je account onder ‘Gegevens & voorkeuren’

  Ook leuk in het kerstpakket of als relatiegeschenk
  Wil je de cadeaukaart zakelijk afnemen? Kijk dan op https://www.wehkamp.nl/inspiratie/cadeaukaart-zakelijk/ voor de mogelijkheden.
  lees meer

  Specificaties