Wearables

233 resultaten
aanbevolen

233 resultaten

Wearables: perfecte horloges met handige extra functies

Een betrouwbaar horloge is onmisbaar. Niet alleen lees je er de exacte tijd op af, maar ook heb je handige functies beschikbaar. Die combinatie is voor velen een must. Richt je bluetooth wearable zo in dat hij je ondersteunt tijdens je dagelijkse bezigheden. Hij houdt je afspraken bij, maar ook je fysieke prestaties, heeft wellness functies en komt van pas bij het beantwoorden van telefoontjes. Dit alles maakt het hebben van een smartwatch een fijne toevoeging aan je outfit.

Ontdek de leukste smartwatches

Bijna ieder bekend elektronicamerk heeft tegenwoordig een eigen collectie smartwatches. In onze webshop koop je voordelig een Samsung smartwatch, maar ook smartwatches voor Apple gebruikers. We geven je een aantal voorbeelden van de handige en sportieve functies die smartwatches voor Google en andere sporthorloges bieden.

Met een goed horloge beschik je over een stappenteller, een hartslagmeter, en in sommige gevallen ook gps functies voor routes. Verder ontvang je bijvoorbeeld WhatsApp berichten en bestuur je de muziek op je telefoon of op je horloge zelf. Voor de liefhebbers van hardlopen bieden we een goede activity tracker wearable.

Kies voor een voordelige bluetooth wearable

De Samsung Galaxy wearable is een uitstekend voorbeeld van een betaalbaar horloge waarmee je letterlijk alle kanten uit kunt. Koppel de watch eenvoudig aan je telefoon en muziekspeler en houd je prestaties, slaapgedrag en agenda makkelijk bij. Bekijk de collectie smartwatches in onze webshop en koop je Galaxy wearable voordelig. Als je wilt, pakken we hem voor je in zodat je een perfect cadeau voor hem of haar bij de hand hebt!

Ontdek de wearables in onze shop en kies uit designer activity tracker wearable horloges van onder meer Michael Kors (perfect voor bij een zakelijke outfit), Apple, Samsung en Huawei.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.