Sporthorloges

Een sporthorloge is een ideale gadget om je te helpen bij het beoefenen van een sport. Er zijn sporthorloges met GPS zodat je altijd weet waar en hoeveel kilometer je hebt hardgelopen. Daarnaast heb je ook keuze uit functies zoals een hartslagsensor, waterbestendigheid of een touchscreen scherm. Bekijk ons aanbod sporthorloges van de topmerken TomTom en Polar. Op zoek naar merken zoals Fitbit en Garmin? Bekijk dan ook onze activiteiten trackers!

2 resultaten
nieuwste collectie

2 resultaten

Sporthorloges

Je sportieve prestaties wil je graag vastleggen zodat je je zelf steeds kunt verbeteren. Meet o.a. de afstand die je gelopen hebt, hoeveel calorieën je hebt verbrand of je hartslag. Zo train je effectiever.

Hartslagsensor

Een hartslagsensor legt je hartslagritme vast. Hierdoor kun je jouw trainingen insteken op het verbeteren van je conditie en het optimaliseren van de vetverbranding. Met een geïntegreerde hartslagsensor lees je je hartslagfrequentie direct af van je sporthorloge. Er zijn ook borstbanden waarin de hartslagsensor verwerkt zit. Je hartslaggegevens worden in dat geval verstuurd naar je sporthorloge.

GPS sensor

Een GPS sensor legt je afgelegde route, afstand en de snelheid voor je vast. Upload deze gegevens en je krijgt na het sporten inzicht in je routes. Sporthorloges met een GPS-sensor bevatten vaak verschillende trainingsprogramma's waarbij gebruik gemaakt wordt van de door de GPS-sensor verkregen informatie.

Slaap sensor

O.a. de sporthorloges van TomTom meten je nachtrust. Met de TomTom Runner 3 Cardio houd je nauwkeurig in de gaten of je wel genoeg nachtrust krijgt. Wanneer je het horloge om hebt tijdens het slapen wordt er gemeten wat voor slaap je hebt en hoe rustig of onrustig je nachtrust is. Hiermee kun je in de gaten houden of je wel voldoende en goed genoeg slaapt.

Voor verschillende sporten

Wehkamp heeft een groot assortiment sporthorloges die voor verschillende sporten geschikt zijn. Zo zijn er sporthorloges voor hardlopen, fietsen, golfen, cardio en voor de allround sporter

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.