Huawei smartwatches

12 resultaten
aanbevolen

12 resultaten

Praktisch en cool: een Huawei smartwatch

Een horloge die je alleen gebruikt om te kijken hoe laat het is? Dat is tegenwoordig maar ouderwets. Wil je met je tijd meegaan, dan bestel je een smartwatch. Dit slimme horloge vertelt je niet alleen de tijd, maar ook je hartslag, je zuurstofgehalte en zelfs je slaapstatistieken.

Wil je een smartwatch kopen? Bij wehkamp heb je de keuze uit smartwatches van diverse merken. Op deze pagina vind je de smartwatches van het populaire tech merk Huawei.

Waarom een smartwatch kopen?

Steeds meer mensen dragen geen gewoon horloge maar een smartwatch om hun pols. Twijfel je nog een beetje of een smartwatch wel iets voor jou is? Wij zetten vier redenen op een rijtje om een smartwatch te kopen:

 1. Een smartwatch meet je activiteiten en helpt je om je levensstijl te verbeteren.
 2. Een smartwatch stuurt notificaties van je telefoon direct door. Zo ben je altijd direct op de hoogte als je een berichtje binnenkrijgt of als je gebeld wordt.
 3. Een smartwatch biedt een directe verbinding met je muziek. Wil je je favoriete nummer opzetten? Dan laat je je telefoon gewoon in je broekzak zitten. Extra handig tijdens het sporten!
 4. Een smartwatch is niet alleen praktisch, hij ziet er ook hartstikke cool uit. Deze horloges zijn echt de horloges van de toekomst.

Wil jij een smartwatch kopen? Bekijk dan de smartwatches van Huawei op deze pagina en kies je favoriet.

Smartwatches met veel functies

Huawei is een vooruitstrevend tech merk. De smartwatches die het bedrijf produceert, hebben dan ook veel innovatieve functies. Hieronder zetten we de belangrijkste meet- en sportfuncties voor je op een rijtje.

Meetfuncties

Met een smartwatch meet je allerlei gegevens. Bijvoorbeeld:

 • je hartslag;
 • je zuurstofgehalte;
 • je afgelegde afstand;
 • je afgelegde route (gps);
 • je slaap en de kwaliteit van je nachtrust.

Daarnaast hebben veel smartwatches van Huawei een barometer. Ook meten sommige horloges van Huawei op welke hoogte je je bevindt.

Sportfuncties

Naast meetfuncties, hebben de smartwatches van Huawei ook enkele sportfuncties:

 • hardlopen;
 • fietsen;
 • fitness;
 • klimmen;
 • golf;
 • skiën;
 • snowboarden.

Deze sportfuncties helpen je om een accuraat inzicht te krijgen in je sportieve activiteiten. En doe je regelmatig mee aan triatlons? Dan is een Huawei watch GT 2 iets voor jou. De Huawei watch GT 2 heeft namelijk een triatlon modus.

Tip: check onze filters

Ben je op zoek naar een smartwatch voor Huawei met specifieke meet- en/of sportfuncties? Gebruik dan de filters aan de linkerzijde van deze pagina. Klik de meet- en/of sportfuncties aan die jij belangrijk vindt. Je krijgt nu alleen smartwatches met deze exacte functies te zien.

Direct jouw favoriete Huawei smartwatch bestellen

Wil je een Huawei smartwatch GT kopen? Bekijk de horloges op deze pagina en kies je favoriet. Er is een Huawei smartwatch met een band van leer, maar ook een Huawei smartwatch met een band van synthetisch rubber.

Bestel je favoriete Huawei watch GT Sport vandaag nog en je hebt hem morgen al in huis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.