Diesel smartwatches

3 resultaten
aanbevolen

3 resultaten

Stoer, trendy en praktisch: Diesel smartwatches

Je ziet ze steeds meer: smartwatches. Deze horloges zien er niet alleen cool en trendy uit, ze zijn ook hartstikke praktisch. Wil jij een smartwatch bestellen die er net even wat anders uitziet dan de standaard modellen? Bestel dan een smartwatch van Diesel bij wehkamp.

Wat kun je allemaal met een smartwatch?

Een smartwatch is een digitaal horloge met veel functies. Je kunt dit horloge ook wel vergelijken met een kleine computer of een kleine telefoon, die je om je pols draagt. Dat is leuk, maar wat kun je allemaal met een smartwatch? We zetten de belangrijkste functies voor je op een rijtje.

  • E-mails lezen.
  • Berichten op WhatsApp lezen.
  • Je hartslag meten.
  • Je stappen tellen.
  • Je afgelegde routes bijhouden.
  • Je agenda beheren.
  • Je muziek bedienen.

Daarnaast neem je met een smartwatch ook heel eenvoudig inkomende oproepen aan. Handig als je aan het hardlopen bent en door je vriend(in), moeder of baas gebeld wordt. En neem je liever niet op? Geen probleem, want dan klik je de inkomende oproep eenvoudig met je smartwatch weg.

Net even wat anders: de Diesel smartwatch

De meeste smartwatches zien er een beetje hetzelfde uit. Vind je het standaard design van een smartwatch niet lelijk, maar wil je net even wat anders? Bestel dan een smartwatch voor mannen van Diesel. Een Diesel touchscreen smartwatch heeft namelijk een heel ander design dan de standaard smartwatches. Dit horloge heeft een stoere en sportieve uitstraling. Perfect voor de stoere sportieveling!

Is een Diesel smartwatch compatibel met mijn telefoon?

Je koppelt je Diesel smartwatch gen 5 met je smartphone om de vele functies te gebruiken. Een Diesel smartwatch gen 5 is compatibel met veel verschillende telefoons. Heb je een Android telefoon? Dan verbind je je Diesel Full Guard smartwatch ermee, als je het besturingssysteem Android OS 4.4 hebt. Heb je een iPhone? Dan bestel je een Diesel smartwatch iPhone. Deze smartwatch is namelijk compatibel met de iPhone 4s en alle latere modellen met iOS 8.0 en daarboven.

Sportievelingen opgelet! Bestel je smartwatch direct

Is sporten jouw grote hobby en wil je je sportactiviteiten van A tot Z tracken? Bestel dan een zwarte smartwatch van Diesel bij wehkamp. Met het inzicht dat een smartwatch je biedt, haal je nog meer uit je sportactiviteiten en til je je hobby naar een hoger niveau.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.