Apple smartwatches

23 resultaten
nieuwste collectie

23 resultaten

Scoor een veelzijdige smartwatch

Scrol eens langs deze pagina en het valt je waarschijnlijk als eerste op dat de smartwatch van Apple verkrijgbaar is in heel veel verschillende varianten. Zo heb je bijvoorbeeld zowel een analoge als digitale smartwatch en zijn de smartwatches verkrijgbaar in diverse kleuren. Sommige smartwatches meten je slaap, terwijl andere ook het zuurstofgehalte in je bloed meten en bijhouden hoe hoog je hartslag is. Heb je daarnaast gezien dat ook de afmetingen van de kast per smartwatch verschillen? Zo heb je kleine kasten met een hoogte van 33 centimeter en zijn er ook een aantal smartwatches met een hoogte van 40 centimeter.

Smartwatch dames van Apple in verschillende kleuren

Veel vrouwen houden van roze, goud en de kleur wit als het om sieraden en kleding gaat. Daarom is de smartwatch voor dames van Apple verkrijgbaar in roze en wit en is er ook een Apple smartwatch met goud verkrijgbaar. Natuurlijk zijn niet alle vrouwen hetzelfde en zijn er ook genoeg dames die juist blauw of zwart mooi vinden. Jij draagt de smartwatch, dus jij bepaalt!

Smartwatch heren van Apple

Smartwatches zijn niet alleen bij vrouwen populair. Mannen dragen net zo graag zo'n slim horloge om hun pols. Niet alleen omdat het prettig is om de smartwatch als verlengde van je telefoon te gebruiken, maar ook omdat een smartwatch voor heren van Apple allerlei handige functies heeft voor tijdens het sporten. Bijvoorbeeld een Apple smartwatch met gps, die precies bijhoudt waar je bent en laat zien welk rondje je hebt gewandeld of hardgelopen.

Apple smartwatch 4, 5 en 6

Apple is een innovatief bedrijf en verbetert zijn producten constant. De Apple smartwatch 5 is de opvolger van de Apple watch 4 en de Apple smartwatch 6 is weer de opvolger van de 5. Elke smartwatch heeft weer andere functies en het is daarom belangrijk om goed te kijken welke functies de smartwatch die je wilt kopen allemaal heeft. Zo heeft de watch 6 bijvoorbeeld 32 GB, terwijl de watch 4 een geheugen heeft van 16 GB.

De smartwatch app voor Apple

Wist je dat er heel veel apps zijn die je op je smartwatch van Apple kunt gebruiken? Bijvoorbeeld de Buienalarm app, zodat je precies weet wanneer het gaat regenen en de Brush app die met een timer bijhoudt of je wel lang genoeg je tanden poetst. Deze en nog veel meer apps maken je leven echt een stukje gemakkelijker, waardoor er meer rust en ruimte overblijft voor andere zaken.

Alle benodigdheden voor je smartwatch bij wehkamp

Behalve dat de smartwatch van Apple een mooi horloge is om te zien en aangeeft hoe laat het is, heeft het apparaatje talloze mogelijkheden die je leven makkelijker maken en kunnen bijdragen aan een betere gezondheid. De elektronica van Apple bestaat ook uit magnetische opladers voor je smartwatch en andere benodigdheden, zoals oordopjes. Bestel dus alles in één keer en je hebt de volgende dag alle benodigdheden voor je smartwatch al in huis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.