Garmin activity trackers

4 resultaten
aanbevolen

4 resultaten

Meer inzicht in je gezondheid met een Garmin activity tracker

Je bent niet ontevreden over je gezondheid, maar je weet wel dat er ruimte voor verbetering is. Maar waar moet je beginnen als je aan een betere gezondheid wil werken? Het begint allemaal bij inzicht. Hoe staat je gezondheid er nu voor en waar is er ruimte voor verbetering? De activity tracker van Garmin vertelt je hier alles over.

De functies van de activity tracker

Veel mensen denken dat je met een activity tracker alleen kunt meten hoeveel stappen je hebt gezet. Bij de ouderwetse stappentellers is dit het geval, maar moderne activity trackers bieden veel meer functies. We zetten de belangrijkste voor je op een rijtje:

  • Je activiteiten bijhouden. Zowel binnenshuis als buitenshuis. Bijvoorbeeld je afgelegde afstand, stappen, snelheid, tijd en route.
  • Je hartslag bijhouden.
  • Je zogeheten fitnessleeftijd inschatten. Deze leeftijd geeft aan hoe fit jij volgens de activity tracker bent.
  • Je stressniveau bijhouden.

Daarnaast verbind je je activity tracker van Garmin eenvoudig met je smartphone. Heb je dit gedaan, dan ontvang je allerlei notificaties. Bijvoorbeeld over WhatsApp berichten, mails en alerts van social media apps.

Ben je overtuigd? Bestel je activity tracker van Garmin bij wehkamp vandaag nog en je hebt hem morgen al in huis. Ben je toch niet helemaal tevreden? Je hebt 30 dagen de tijd om hem gratis terug te sturen.

Jouw activity tracker personaliseren

Je personaliseert je activity tracker van Garmin sport door losse Garmin polsbandjes te bestellen. Een activity tracker van Garmin sport wordt standaard geleverd met een zwarte polsband. Draag je liever een andere kleur? Dan bestel je een los bandje voor je Garmin activity tracker Vivofit 4. Bijvoorbeeld een witte polsband van suède.

Tot 7 dagen plezier

De batterij van de activity tracker van Garmin gaat lang mee. Waar je andere activity trackers doorgaans na 1 dag moet opladen, is dit bij deze tracker niet nodig. Heb je je activity tracker van Garmin volledig opgeladen, dan gaat hij maar liefst 7 dagen mee.

Is de Garmin activity tracker compatibel met mijn telefoon?

De activity trackers van Garmin zijn compatibel met Android en iOS. Heb je een Samsung telefoon? Dan bestel je een activity tracker in het zwart van Garmin. Heb je een iPhone? Dan verbind je jouw nieuwe activity tracker met gps net zo makkelijk met je telefoon.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.