Fitbit activity trackers

13 resultaten
aanbevolen

13 resultaten

Ideaal voor sportievelingen: een Fitbit activity tracker

De Fitbit is een van de bekendste en populairste activity trackers ter wereld. Duizenden mensen dragen deze activity tracker iedere dag. Ideaal voor sportievelingen, maar ook voor mensen die gewoon wat meer inzicht willen in hun fysieke prestaties, activiteiten en slaapritme. Heb je altijd al een Fitbit willen hebben? Bestel hem vandaag nog bij wehkamp, dan heb je hem morgen al in huis!

Wat kun je allemaal met een Fitbit activity tracker?

Een Fitbit heeft veel handige functies. Hieronder zetten we de belangrijkste functies van deze activity tracker voor je op een rijtje.

Je activiteiten bijhouden

Voldoende beweging is een must als je gezond wil worden of blijven. Heb je geen idee hoeveel je op een gemiddelde dag nu eigenlijk beweegt? Dan is een Fitbit iets voor jou. Deze activity tracker houdt namelijk al je activiteiten voor je bij. Ga je bijvoorbeeld een rondje hardlopen, dan meet de Fitbit onder meer de gelopen afstand en je gemiddelde snelheid.

Je slaap tracken

De meeste Fitbits zijn niet alleen uitgerust met een activity tracker, maar ook met een slaaptracker. Slaap je met een Fitbit, dan maakt deze gadget iedere dag een uitgebreid slaaprapport voor je. Dit rapport helpt je om inzicht te krijgen in de kwaliteit van je slaap. Goed om te weten: pas na 7 uur moet je je Fitbit opladen. Je gebruikt de activity tracker dus probleemloos de hele nacht.

Je hartslag meten

Dat een Fitbit ook je hartslag meet, is handig tijdens het sporten, maar ook gewoon in het dagelijks leven. Heb je structureel een hoge of juist lage hartslag? Dan kom je hier al snel achter als je een Fitbit draagt.

Je stress meten

Een Fitbit fitness tracker geeft je meer inzicht in de hoeveelheid stress die je dagelijks ervaart. En signaleert de Fitbit te veel stress? Dan geeft de tracker zelfs voorgeprogrammeerde ademhalingsoefeningen om je stress te verlagen.

Andere functies van de activity tracker

Met een Fitbit fitness tracker kun je zelf ook enkele zaken bijhouden. Bijvoorbeeld:

  • De voeding die je eet en het aantal calorieën dat je hierdoor hebt binnengekregen.
  • Je gewicht en eventueel gewichtsverlies.
  • Hoeveel water je drinkt.

Verschillende soorten Fitbits

Er zijn verschillende soorten Fitbits. Zo verkopen wij een Fitbit Charge 4, een Fitbit Inspire HR en een Fitbit Ace 2. Iedere Fitbit heeft zo zijn eigen ontwerp en features. Het populairste model is de Fitbit Charge 4.

Personaliseer jouw Fitbit

Je personaliseert je Fitbit met gps door diverse Fitbit bandjes te bestellen. Koop je meerdere Fitbit bandjes bij wehkamp, dan geef je daarmee je activity tracker zelfs iedere dag een andere look. Wil je alleen een Fitbit kopen? Dat kan ook. Hier krijg je altijd een standaard Fitbit bandje bij.

Een Fitbit kopen bij wehkamp

Op deze pagina vind je ons complete aanbod Fitbit activity trackers en losse bandjes. Neem rustig de tijd om een tracker te vinden die bij je past. Wil je geld besparen? Profiteer dan van een Fitbit aanbieding.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.