WE Fashion mondkapje denimblauw, Denimblauw

  WE Fashionmondkapje denimblauw

  7.99
  vandaag besteld, morgen in huis

  WE Fashion mondkapje denimblauw

  LET OP: I.V.M HYGIENE MOGEN DE MONDKAPJES NIET GERETOURNEERD WORDEN.

  Vanuit de overheid geldt het dringende advies een mondkapje te dragen in openbare ruimtes. Daarnaast is het dragen van en mondkapje nu verplicht in het OV en op middelbare scholen. Dit unisex mondkapje is hier uitermate geschikt voor en tevens nog modisch ook! Het mondkapje is gemaakt van zachte en admende stof en is wasbaar op 60 graden. Daarnaast is er de mogelijkheid voor het toevoegen van een filter. Houd er wel rekening mee dat dit mondkapje absoluut niet voor medische bescherming geschikt is! 

  Materiaal: 100% katoen

  Richtlijnen voor gebruik van niet medische mondkapjes:

  Voordat je het mondkapje op- en af zet was je je handen grondig met water en zeep. Het is van groot belang dat je tijdens het op- en af zetten het mondkapje zélf niet aanraakt maar alleen de elastieken om het te bevestigen. Bewaar gebruikte mondkapjes apart van schone mondkapjes. Was het mondkapje na elk gebruik op 60 graden in de wasmachine. Gebruik geen wasverzachter, dat kan namelijk gaan irriteren op de huid. Was altijd je handen als je het mondkapje in de wasmachine hebt gedaan.

  Het gezichtsmasker bevat een filter en heeft een anti-bacteriële werking, maar is geen persoonlijk beschermingsmiddel als bedoeld in de toepasselijke wet- en regelgeving en heeft niet dezelfde beschermende eigenschappen.
  lees meer

  Specificaties