Externe harde schijf
WD WD Elements 3TB externe harde schijf, Zwart

  WDWD Elements 3TB externe harde schijf

  99.90
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  WD WD Elements 3TB externe harde schijf

  WD Elements-bureau-opslag met USB 3.0 biedt betrouwbare extra opslag met ultrasnelle gegevensoverdracht en universele aansluitmogelijkheden met USB 3.0- en USB 2.0-apparaten. Het slanke ontwerp biedt wel 3 TB capaciteit, de bekende WD-kwaliteit en een gratis proefversie van WD SmartWare, reservekopiesoftware voor lokale en cloudback-up.

  Breng bestanden sneller dan ooit over
  Wanneer je WD Elements aansluit op een supersnelle USB 3.0 poort, kan je bestanden sneller dan ooit openen en opslaan. Zet een 2 uur durende HD-film over in slechts 3 minuten in plaats van 13 minuten.

  Gratis proefversie van WD smartWare
  Pro-backupsoftware WD Elements bevat een gratis proefversie van de automatische back-upsoftware WD SmartWare Pro. Met deze back-upsoftware kan je een back-up maken van jouw bestanden op jouw WD Elements-station of in de cloud met jouw DropBox-account.

  Slank station, enorme capaciteit
  Het slanke ontwerp biedt een capaciteit van 3 TB, waardoor de WD Elements-bureau-opslag de ideale oplossing is voor eenvoudige, extra opslag van al jouw belangrijke foto's, muziek, video's en bestanden.

  Verbeter de pc-prestaties
  Wanneer jouw interne harde schijf bijna vol is, wordt jouw pc trager. Je hoeft geen bestanden te verwijderen. Maak ruimte vrij op jouw interne harde schijf door bestanden over te brengen op jouw WD Elements-bureau-opslag; zo maakt jouw computer weer tempo.

  WD-kwaliteit van binnen en van buiten
  We weten dat jouw gegevens belangrijk voor jou zijn. Daarom is het station binnenin zo gebouwd dat het voldoet aan onze strenge eisen voor duurzaamheid, schokbestendigheid en betrouwbaarheid op de lange termijn. Vervolgens beschermen we de schijf met een duurzame behuizing die is ontworpen om stijl en bescherming te bieden.

  Simpelweg Plug-en-Play
  Geformatteerd, dus werkt meteen met jouw Windows-pc Sluit de voeding aan en steek het station in de USB-poort van jouw computer en je hebt meteen meer opslagruimte.
  lees meer

  Specificaties

  USB-aansluitingGarantie