WD Externe harde schijf 3.5'' MY BOOK 6TB (zwart), Zwart
 • uitverkocht

  WD Externe harde schijf 3.5'' MY BOOK 6TB (zwart)

  134.99
  139.99adviesprijs
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  WD Externe harde schijf 3.5'' MY BOOK 6TB (zwart)

  Vertrouwde en populaire opslag met hoge capaciteit. Vernieuwd design!
  Sla alle belangrijke files, films, foto’s en video’s op zonder dat je vaste pc daaronder lijdt. De harde schijf van Western Digital met 6TB opslagruimte is ideaal en veilig in gebruik. De harde schijf is uitgerust met WD Backup-software voor Windows en compatibiliteit met Apple Time Machine. Met een Mac-computer is het mogelijk back-ups te maken van uw foto's, video's, muzieknummers en documenten. Voorzien van Acronis True Image WD Edition-software waar je complete systeembackups mee kunt maken.

  Wachtwoordbeveiliging

  Met ingebouwde 256-bits AES hardwarematige versleuteling met WD Security-software. Stel simpelweg uw eigen persoonlijke wachtwoord in om te helpen uw inhoud vertrouwelijk en veilig te houden

  Kijk hoe de kracht van de My Book tot leven komt

  Wij leven een hectisch leven en genereren grote hoeveelheden digitale inhoud. De My Book opslag voor desktopcomputers beschikt over een enorme opslagcapaciteit zodat u vol vertrouwen back-up kunt maken van de bestanden die uw digitale leven uitmaken.

  Technische specificaties
  Geformatteerde exFAT voor standaardcompatibiliteit met Windows en Mac. Besturingssysteem: Windows® 10, Windows 8, Windows 7, Mac OS X El Capitan, Yosemite of Mavericks. Moet mogelijk opnieuw worden geformatteerd voor andere besturingssystemen. Afhankelijk van de hardwareconfiguratie en het besturingssysteem van de gebruiker kan de compatibiliteit afwijken.
  lees meer

  Specificaties

  Capaciteit (Gb)6000
  Wifi
  USB-aansluiting
  Hoogte (cm)17,06
  Breedte (cm)4,9
  Diepte (cm)13,93
  Intern of externextern
  bekijk alle specificaties
  USB-aansluitingGarantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.