Marja Verboket Wat is de zin van het leven?

  14.99

  Wat is de zin van het leven? - Marja Verboket

  Naarmate ik ouder word, het een en ander heb meegemaakt, mijn leven voor een deel geleefd heb, ga ik mij steeds vaker afvragen wat het nut van alles is. Ik heb me letterlijk kapot gewerkt, mijn lijf is opgebrand en ik ben nog niet eens toe aan mijn welverdiende pensioen. Dit kan toch niet de bedoeling zijn van mijn bestaan op deze aardkloot, dacht ik steeds vaker. Ik ging op zoek naar antwoorden. Ik heb niets met religie, wel met wetenschap. Maar heeft de wetenschap antwoorden voor mij? Inmiddels ben ik een paar jaar verder met lezen en onderzoeken en ik denk een antwoord gevonden te hebben op de vraag: 'wat is de zin van het leven?'. Het antwoord is simpel en na het lezen van mijn conclusie zal ook jij het leven een stuk eenvoudiger vinden.
  lees meer

  Specificaties

  AuteursMarja Verboket
  Multi: TaalNederlands
  Soort artikelWetenschapsboek
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's38
  UitgeverMijnbestseller.nl
  Jaar van uitgifte2021
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

  Toegevoegd aan je winkelmandje

  kies je maat

  We zijn live!
  Shop de collectie

  Categorieën

  Mijn account
  Help