• uitverkocht

  Hedwig Wiebes Wat er is

  20.99
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Wat er is - Hedwig Wiebes

  Wat er is van Hedwig Wiebes is een inspirerend verhaal over identiteit, vrijheid, autonomie en jezelf vinden. Voor de lezers van Eten, bidden, beminnen, Wild en Op reis met Charley.

  Aanhoudende rusteloosheid en de drang naar onbekend terrein leiden tot een impulsief besluit: Hedwig en haar vriend verkopen hun huis en al hun spullen en gaan samen met hun twee hondjes op weg in een oude Volkswagenbus. Ze hopen dat dit iconische busje hen niet alleen op plekken zal brengen waar ze nog nooit geweest zijn, maar ook dat ze door het bijbehorende gevoel van vrijheid zullen ontsnappen uit hun wereld van vastgeroeste patronen en hoge verwachtingen.

  Wat er is gaat over de behoefte aan een simpel leven dichter bij de natuur, over tijd om te ontdekken wat je echt wilt en wie je bent. Maar ook over de onomkeerbare gevolgen van keuzes. Hoever moet je gaan met loslaten en opofferen in ruil voor je ideale leven?

  'Het verslag van een fascinerende reis die langs verschillende continenten voert, maar in wezen begint en eindigt in het hoofd van Hedwig Wiebes.' - Arjan Visser

  'Het verhaal is openhartig, beeldend en zintuigijk. Léés het!'- Monique Burger, De Nieuwe Boekhandel

  lees meer

  Specificaties

  AuteursHedwig Wiebes
  Soort artikelLiteraire non-fictie
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's264
  UitgeverAmbo|Anthos
  Jaar van uitgifte2019
  ISBN9789026346057
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews.

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

  Toegevoegd aan je winkelmandje

  kies je maat