Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? 

 
Wanneer koesteren hoop betekent - J. Bradshaw
 • Uitverkocht

  J. BradshawWanneer koesteren hoop betekent

  26.99
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Wanneer koesteren hoop betekent - J. Bradshaw

  Bij onze geboorte zijn we nog een onbeschreven blad. Dat onbeschreven blad, het kind in jezelf, zoals Bradshaw het noemt, wordt tijdens het opgroeien vaak verwond door bijvoorbeeld verlatenheid, ontkenning van afhankelijkheid of een slecht functionerend gezinsverband. Dit leidt tot gevoelens van eenzaamheid, onzekerheid en verdriet. In ons verdere leven blijven wij functioneren volgens de patronen van deze scheefgegroeide ontwikkeling. Eenmaal volwassen uit zich dat in verslavingen, destructief gedrag, problematische relaties en verlies van energie.
  De bekende Amerikaanse psycholoog John Bradshaw ontwikkelde een therapie die erop is gericht in contact te komen met je oorspronkelijke ik. Deze therapie geeft een gevoel van thuiskomen. Door het herstellen van de relatie met het kind in jezelf kun je de wonden helen en de gemiste ontwikkelingen inhalen. Met praktische oefeningen en voorbeelden leer je het kind in jezelf te vinden, te herstellen, vast te houden, te koesteren en te beschermen. Op die manier maak je voor jezelf een nieuwe start mogelijk op weg naar een gelukkiger leven.

  Specificaties

  AuteursJ. Bradshaw
  Eerste auteurJ. Bradshaw
  GenreMaatschappijboek
  ISBN9789027447562
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's320
  Jaar van uitgifte2007
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand