Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Walking with dinosaurs (DVD)
 • Uitverkocht

  Walking with dinosaurs (DVD)

  12.997.99je bespaart 5.-
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Walking with dinosaurs (DVD)

  Een kijkje in de wereld van de wonderlijkste dieren aller tijden.
  Beleef het mee!

  Stelt u zich eens voor: een zonsondergang in het Krijt. Stel dat u daar getuige van kon zijn. Dat u zou kunnen zien hoe insectenetende Pterosaurussen achter motten aan jagen, hoog in de vochtige avondlucht, of hoe twee Triceratops-mannetjes elkaar met hun hoorns bestrijden om de gunst van een wijfje. Fantasie? Nee, werkelijkheid.

  Met technieken die voor het eerst werden gebruikt in de film Jurassic Park van Steven Spielberg, maakt 'Walking with Dinosaurs' de Mesozoïsche wereld zo echt en overtuigend als een wildlife film. 'Walking with Dinosaurs' brengt het 160 miljoen jaar tellende tijdperk van de dinosauriërs in beeld, vanaf hun ontstaan tot aan hun plotselinge ondergang en is daarmee een unieke en ongeëvenaarde televisiedocumentaire.

  Door de traditionele vorm van een natuurdocumentaire te combineren met de meest geavanceerde computertechnieken en de laatste wetenschappelijke bevindingen doet 'Walking with Dinosaurs' de beelden en geluiden van een nog altijd fascinerend tijdperk herleven. De serie gaat in op het klimaat en de geografie, de planten, de insecten, en de belangrijkste reptielen. 'Walking with Dinosaurs' geeft een goed beeld van een geheimzinnig en opwindend tijdperk waarin deze enorme hagedissen over onze planeet heersten. De serie behandelt ook belangrijke vraagstukken als: waar kwamen de dinosauriërs vandaan? En waarom verdwenen ze van het - geologisch gezien - ene op het andere moment, terwijl ze zich zo lang hadden kunnen handhaven?  Extra's:

  Achter de schermen
  Commentaar van de regisseur
  The Making Of

  Specificaties

  GenreDocumentaire
  SubgenreSpecial Interest
  Speelduur230
  LeeftijdLet op met kinderen tot 6 jaar
  KijkwijzerAngst
  Gesproken talenEngels
  OndertitelingNederlands

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand