overzicht
Wahl WA79300-1616 Color Pro tondeuse
 • Uitverkocht

  WahlWA79300-1616 Color Pro tondeuse

  38.99
  6 reviews
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Tondeuses

  Wahl WA79300-1616 Color Pro tondeuse

  Deze Wahl WA79300-1616 Color Pro tondeuse is precies, sterk en robuust. Met deze Wahl Tondeuse Color Pro is het mogelijk om hetzelfde resultaat te krijgen als bij de kapper. De tondeuse doet niet onder aan de hardware van jouw kapper. Met grote precisie kort de tondeuse je haar in tot de gewenste haarlengte.

  Complete set
  De Wahl tondeuse heeft een minimale lengte-instelling van 3 mm en een maximum van 25 mm. De lengte-instelling is gemakkelijk in te stellen aan de hand de Color Key in combinatie met de bijbehorende opzetkam. De Color Key is op de tondeuse weergegeven. Iedere opzetkam heeft een eigen kleur. Deze twee met elkaar gecombineerd maakt welke lengte-instelling je wilt gebruiken. Tevens heeft de tondeuse hoogwaardige snijbladen, vervaardigd van keihard high carbon staal en een krachtige PowerDrive Knip systeem waardoor je met het grootste gemak en vlot door het dikste haar snijdt. Deze Color Pro thuisknip set bevat naast de tondeuse ook een kam, schaar en clipjes.  Kenmerken
  - Voeding: 220 Volt
  - 10 opzetkammen
  - Elke opzetkam heeft een eigen kleur
  - Lengte opzetkammen: 3, 6, 10, 13, 16, 19, 22, 25 millimeter en L+R oor

  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  5(6 reviews)
  Meest recent

  Werk prima

  Ligt lekker in de hand en werkt prima. Haren blijven niet vastzitten en hij gaat moeiteloos door het dikke stugge haar van mijn zoon. Ik kan hem iedereen aanraden.

  2 mensen vonden dit nuttig

  Super tondeuse!

  Super fijne tondeuse ligt makkelijk in de hand! Heel handig overzicht met de kleurtjes van de mm. Een echte aanrader!

  1 persoon vond dit nuttig

  een super tondeuse

  Het is een goede tondeuse met veel standen het is er een met snoer en dat is prettig je kan hem gelijk gebruiken en hoeft niet eerst op te laden.

  Heel handig Artikel

  ggggggggggggggggfggfgdghggrfgtrfhufyughyfutughthhjgrfrrtefvftyfguvfcgdcgfv

  1 persoon vond dit nuttig

  Voldoet aan de verwachtingen.

  Na lang zoeken gekozen voor deze tondeuse zwaar degelijkmodel makkelijk in gebruik ,veel kammetjes erbij voor de standen vanaf nu doe ik het haar van mijn man.

  Wahl Tondeuse

  Ik heb de Wahl tondeuse een aantal weken in gebruikt, en ben er zeer tevreden over. Het dikste haar kun je hiermee zonder moeite wegscheren.

  1 persoon vond dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand