overzicht
Wahl Home Pro 100 Combo trimmer & tondeuse
 • Uitverkocht

  WahlHome Pro 100 Combo trimmer & tondeuse

  21.59
  10 reviews
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Tondeuses

  Wahl Home Pro 100 Combo trimmer & tondeuse

  Met de Wahl Home Pro 100 Combo trimmer & tondeuse van zie je er altijd goed uit. De set bestaat uit een trimmer, tondeuse, 8 opzetkammen, olie, een borstel en een handige reistas. De scherpe, precisiegeslepen snijmessen van de apparaten zorgen voor een onnavolgbaar resultaat. De Wahl snoertondeuse heeft een minimale lengte-instelling van 3 mm en een maximum van 25 mm. De trimmer werkt op batterijen.

  Kenmerken
  - Draadloze trimmer
  - Tondeuze met snoer
  - Lengte-instellingen: 3-25 mm
  - Inclusief olie, borstel en handig reistasje
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.5(10 reviews)
  Meest recent

  Voordelige koop

  Messcherp en handig , wel wat luidruchtig. Genoeg keuze uit opzetstukken.

  Doet wat ie moet doen

  Ik val maar met de deur in huis...veel haar (senior zijnde) niet meer op mijn hoofd, en ik wilde slechts een apparaat dat mijn gemillimeterde haren kon bijhouden, zonder dat ik mijn hele huid mee zou 'opeten'. Kennis van zaken had ik niet, maar al snel kwam ik via het Internet erachter dat het merk Wahl een topper was. Maar tsja, wat een prijsverschillen! Dus gewoon afgegaan op eerdere reviews, en het goedkoopste aangeschaft. Nu, het apparaat werkt als de beste. Op stroom gelukkig, zodat je niet de kans loopt halverwege de behandeling te moeten staken. Op de lengte van het snoer is niet bezuinigd gelukkig. Het apparaat voelt zwaar in de hand aan, wat mij het gevoel van degelijkheid geeft. Zet het ding aan, en je voelt a.h.w. de krachtige motor. Die zal het wel een tijdje uithouden, denk ik zo. Kortom, ik ben tevreden met het apparaat. De opzetstukken heb ik niet nodig, dus kan ik geen kwalificatie geven hoe het apparaat omgaat met diverse haarsoorten. Voor mijn gebruik voldoet het in ieder geval aan al mijn verwachtingen. Nu nog even betalen....

  Goede tondeuze set voor weinig geld.

  Ik zelf ben kapster en deze set heb ik gekocht voor thuis gebruik. Ik vind het een goede tondeuze. Soms vind ik wel dat de opzet stukjes wat moeilijk erop klikken en af klikken. Verder scheert hij prima en zelfs de baardtimmer scheert goed. Wel grappig dat er een gewone batterij in moet in de baardtrimmer. Maar doet dus niks onder tot nu toe!

  1 persoon vond dit nuttig

  Eindelijk gevonden

  Na zoveel tondeuse te hebben gehad ,is dit echt de beste voor mij tot nu toe. Eentje die niet het haar er gewoon uitrekt, maar een tondeuse die echt gewoon knipt. zelfs dik haar komt de tondeuse er goed doorheen. Verlichting voor mijn gezin die nu echt niks voelen als ik bezig ben, en dat waren bij de andere tondeuse wel het geval dat ze het letterlijk voelde over hun hoofd vanwege het trekken. I'M So happy :)

  Prima apparaat

  Wij zijn er tevreden mee. Veel opzet stukjes scherpe prijs doet wat die moet doen. Hij ligt wat zwaarder in de handen en trilt wel erg hard maar hij werkt erg goed. Hopen dat we er een hele tijd mee kunnen doen.

  Prima apparaat

  Een prima apparaat dat ook weinig geluid maakt, fijn etui om het in op te bergen.

  1 persoon vond dit nuttig

  klein, handig en zeer praktisch!

  Ik heb ermee mijn haar binnen 5 minuten geknipt, en met verder 5 minuten heb ik met de kleine tondeuse de rondom haar verwijderen kunnen, en al dit voor maar 20 Euro. En het beste eraan dat ik dit elke maand doen kan zonder meer kosten! Bedankt Wahl en Wehkamp!

  handig apparaten goed geprijsd

  Deze tondeuse is handig in gebruik. Ik gebruik de trimmer voor het kleine werk (baard, snor, bakkebaard) en de tondeuse voor mijn hoofd. Goede koop voor een goede prijs

  Wahl=kwaliteit

  Na vele andere tondeuses te hebben gehad van andere merken in een hogere prijsklasse werd het tijd om tondeuse aan te schaffen die gewoon doet wat die moet doen. Geen accu die leeg raakt terwijl je op de helft ben, geen goedkope opzetstukjes die na 1 keer vallen kapot zijn. Gewoon kwaliteit voor een zeer lage prijs.

  1 persoon vond dit nuttig

  handig

  heel fijn van de kleine tondeuse is dat je makkelijk nek haren weghaalt

  1 persoon vond dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand