overzicht
Wacom Intuos Pro Small tekentablet, Zwart
 • Uitverkocht

  WacomIntuos Pro Small tekentablet

  199.99
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Tekentablets

  Wacom Intuos Pro Small tekentablet

  De innovatieve Wacom Intuos Pro pentablet combineert de beste penmogelijkheden van Wacom met intuïtieve multi-touchgebaren. Je kunt de beste professionele resultaten bereiken met de precisie en controle die je verwacht van professionele software. Ontworpen voor creatief werk en biedt een natuurlijke en intuïtieve ervaring die jouw creatieve mogelijkheden vergroot. Deze gestroomlijnde kleine uitvoering is krachtig en neemt weinig plek in beslag. Hij is klein genoeg om gemakkelijk mee te nemen in een laptoptas.
   
  Een grenzeloze creatieve gereedschapskist
  Met 2048 niveaus pendrukgevoeligheid en kantelherkenning zijn de nauwkeurigheid en precisie mogelijk van traditionele penselen, pennen en stiften. Met multi-touchgebaren wordt werk intuïtief geplaatst en doorgebladerd.
   
  Werk geconcentreerd en geniet van de creatieve ervaring
  Haal het meeste uit jouw creatieve software met je favoriete voorgeselecteerde snelkoppelingen. De Intuos Pro detecteert zelfs de software die jij gebruikt en geeft de beste selecties aan. Snel toegang tot al je snelkoppelingen via de aanpasbare ExpressKeys en Touch Ring. Werk geconcentreerd met het Express View-display en Taartmenu. Ontdek intuïtieve navigatie via aanraakbediening: pan, zoom, draai en navigeer op natuurlijke wijze met gebaren of maak jouw eigen multi-touch snelkoppelingen.
   
  Geniet van draadloze flexibiliteit en ergonomie
  Vermijd kabelspaghetti en werk vrijuit door draadloze vrijheid. De Intuos Pro kan ergonomisch links- en rechtshandig worden bediend zodat je heel de dag comfortabel kunt werken.

  Specificaties
  - 2048 pendrukniveaus, zowel penpunt als gum
  - Kantelherkenning, ± 60 niveaus
  - Multi-touch
  - 6 aanpasbare, toepassingsspecifieke ExpressKeys
  - Touch Ring met 4 aanpasbare functies
  - Taartmenu
  - Express View-display
  - Links- en rechtshandig te gebruiken
  - Draadloos
  - Windows 8, 7 en Vista; Mac OS X 10.6.8 of hoger, Intel processor
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand