Wacht op mij: Kies voor mij - Jennifer L. Armentrout

  Jennifer L. ArmentroutWacht op mij: Kies voor mij

  15.-
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Wacht op mij: Kies voor mij - Jennifer L. Armentrout

  Kies voor mij van Jennifer L. Armentrout is het vijfde deel in haar waanzinnige Wacht op mij-serie. In deze New Adult-roman spelen Stephanie en Nick de hoofdrol. Allebei hebben zij een gezonde relatie hebben met casual sex – vinden zij althans. En dat is ook niet zo moeilijk zolang er geen gevoelens bij komen kijken. Maar laten Steph en Nick die nu juist wél voor elkaar ontwikkelen… ja, dan wordt het een stuk ingewikkelder. Kies voor mij is een New Adult vol vaart, humor en natuurlijk ook het nodige drama. Laat dat maar aan Jennifer L. Armentrout over!
  lees meer

  Specificaties