romans
Waar was ik weer? - Leo Pleysier
 • Uitverkocht

  Leo PleysierWaar was ik weer?

  19.90
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle romans

  Waar was ik weer? - Leo Pleysier

  In 1983 voltooide Leo Pleysier een autobiografisch drieluik, bestaande uit de delen De razernij der winderige dagen, De weg naar Kralingen en Kop in kas. Waar was ik weer? bevat de drie delen tezamen.In het eerste gedeelte staat het kind centraal, in het tweede de vader, in het slotdeel de moeder. Maar constante factor in deze drie vertellingen is de hoofdpersoon, de schrijver zelf. Hij is zijn milieu ontgroeid, maar heeft zijn geboortestreek nooit verlaten. De schrijver overziet zijn bestaan en onderwerpt het aan een kritisch onderzoek.
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand