overzicht
vtwonen kledingkast Store, Hertog Grijs

  vtwonenkledingkast Store

  599.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  vtwonen kledingkast Store

  De vtwonen Store kledingkast heeft de looks van een lockerkast waarbij de deuren net lades lijken, maar dit niet zijn. De onderste rij van de kast zijn verrijdbare opbergkisten die ideaal zijn voor het opbergen van speelgoed, sokken, ondergoed, schoenen en andere accessoires. Het linker en middel deel van de kast is voorzien van een roede met legplank. Het rechterdeel van de kast is voorzien van 4 legplanken. Ideaal om veel kleding in op te bergen. De kast is gemaakt van massief grenen met een interieur van gefolieerd spaanplaat en MDF.

  Kenmerken
  - Zelfbouw pakket met eenvoudige montage instructie
  - Deze vtwonen Store kast is onderdeel van een complete serie
  - Inclusief handige opbergkisten op wielen

  Afmeting
  Totaal: 185x119x56 cm (hxbxd)
  Legplanken smal: 37,7x53x8 cm (bxd)
  Opbergkisten: 26x34x44 cm (hxbxd)

  De levering
  Uiteraard brengen wij deze Store kast van vtwonen naar de kamer waar jij hem straks wilt hebben. Je hoeft deze kast alleen nog maar zelf in elkaar te zetten, wat door de duidelijke handleiding en onderdelen op maat geen enkel probleem is.

  Op de Store kledingkast van vtwonen geven wij drie jaar volledige garantie
  Op meubelen, bedden en matrassen (met uitzondering van tuinmeubelen en woningtextiel) bieden we drie jaar volledige garantie! Er staat een garantielogo bij de artikelen met 3 jaar garantie. Volledige garantie betekent bij een gegronde klacht: geen voorrijkosten, gratis reparatie of een nieuw product als het artikel niet gerepareerd kan worden. De aanschafwaarde is dus 3 jaar gegarandeerd.
  lees meer

  Specificaties

  toegevoegd aan winkelmand