Tuinstoelen
vtwonen geweven tuinstoel, Olijfgroen/Naturel
 • Uitverkocht

  vtwonengeweven tuinstoel

  198.95
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  vtwonen geweven tuinstoel

  Deze geweven tuinstoel van het merk VTwonen is ideaal om in te loungen. Plaats hem in jouw huis of tuin en geniet van het zitcomfort. De tuinstoel heeft een houten frame en een gewoven rugleuning en zitting.

  Materiaal van de geweven tuinstoel
  De tuinstoel is gemaakt van acacia hout. Acacia is een houtsoort dat behoort tot een van de sterkste en duurzaamste houtsoorten. Het hout heeft als voordeel dat het niet splintert en dat het erg slijtvast is. Kenmerkend voor het acacia hout is de fijne nerf, de opvallende natuurlijke structuur en de duurzaamheid.

  Hoe onderhoud je het acacia hout?
  Om een lange levensduur te garanderen, is het belangrijk om de tuinstoel te behandelen en correct te verzorgen. Hout is namelijk een natuurproduct dat blijft werken. Behandel je het hout niet, dan kan het uitdrogen met slijtage van het hout als gevolg. 
  Reinig het hout twee keer per jaar met een hardhout reiniger. Een hardhout reiniger reinigt het hout grondig en diepgaand en verwijdert vuil en vlekken. Daarnaast herstelt een reiniger de oorspronkelijke lichtbruine kleur en opent het de poriën van het hout. Behandel het acacia hout na het reinigen met een hardhout olie. De olie houdt het hout zacht en soepel, en voorkomt dat het hout snel verouderd. Daarnaast beschermt de olie het hout tegen zon en vervuiling en zorgt het er voor dat het hout niet snel zwart wordt.

  Let op: deze tuinstoel vergt enige montage.

  Afmetingen
  - Breedte: 78 cm
  - Diepte: 59 cm
  - Hoogte: 71 cm
  - Zitdiepte: 46 cm
  - Zithoogte: 24/40 cm
  lees meer

  Specificaties

  Garantie