overzicht
vtwonen Bureau Store, Grijs

  vtwonenBureau Store

  339.-
  Bureau
  vandaag besteld, morgen in huis

  vtwonen Bureau Store

  Het bureau Store van vtwonen is een ideale plek om je huiswerk aan te maken, tekenen, knutselen, voor het gebruik van je computer of laptop. Kortom onmisbaar in de kinder- en tienerkamer. Het bureau in de kleur grijs is gemaakt van massief grenen, heeft een blad van 24 mm dik en een ladenblok met een stoer metalen onderstel.

  Het ladeblok heeft 3 lades met daaronder een kastje. Het front van dit kastje heeft de look van 2 lades. Daarnaast is dit front zowel links- als rechtsdraaiend te monteren, waardoor je het ladeblok aan beide kanten van het bureau kan plaatsen.

  Kenmerken
  - Zelfbouw pakket met eenvoudige montage instructie
  - Te combineren met de andere meubelen uit de Store serie.

  Afmeting
  75x150x60 cm (hxbxd)

  De levering
  Uiteraard brengen wij dit bureau van vtwonen naar de kamer waar jij hem straks wilt hebben. Je hoeft deze kast alleen nog maar zelf in elkaar te zetten, wat door de duidelijke handleiding en onderdelen op maat geen enkel probleem is.

  Op het Store bureau van vtwonen geven wij drie jaar volledige garantie
  Op meubelen, bedden en matrassen (met uitzondering van tuinmeubelen en woningtextiel) bieden we drie jaar volledige garantie! Er staat een garantielogo bij de artikelen met 3 jaar garantie. Volledige garantie betekent bij een gegronde klacht: geen voorrijkosten, gratis reparatie of een nieuw product als het artikel niet gerepareerd kan worden. De aanschafwaarde is dus 3 jaar gegarandeerd.
  lees meer

  Specificaties

  toegevoegd aan winkelmand