• Deal
 • uitverkocht

  VTech Baby Pak me dan Puppy

  44.18
  46.50Adviesprijs
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  VTech Baby Pak me dan Puppy

  Deze vrolijke puppy kan niet wachten om met jou te dansen en een ‘pak me dan’-spelletje te spelen! Druk op de interactieve toetsen en laat je verrassen door coole bewegingen, verschillende muziekstijlen, vrolijk gezongen liedjes en nog veel meer! Door de ingebouwde sensors aan de voor- en achterkant ontwijkt de puppy obstakels en rijdt hij weg wanneer je in de buurt komt.

  Specificaties

  Speelgoed van het jaar
  Geluid
  Muziek
  Licht
  Beweging
  MerkVTech
  MerklijnVTech Baby
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

  Toegevoegd aan je winkelmandje

  kies je maat

  WannaGive Days
  Shop nu

  Categorieën

  Mijn account
  Help