overzicht
VSM Cardiflor Forte dubbel geconcentreerde crème - 30 ml

  VSMCardiflor Forte dubbel geconcentreerde crème - 30 ml

  10.69
  vandaag besteld, morgen in huis

  VSM Cardiflor Forte dubbel geconcentreerde crème - 30 ml

  VSM Cardiflor Forte is een dubbel geconcentreerde crème, die je kunt gebruiken als je last hebt van eczeem of jeukende huidirritatie. Cardiflor Forte zit in een handige pompflacon en is hygiënisch in gebruik. 

  Dosering en gebruik
  1 tot 3 keer per dag de crème op de huid aanbrengen en licht inmasseren. Je kunt dit product in het algemeen gelijktijdig met andere producten gebruiken. Het is raadzaam om bij twijfel overleg te plegen met de huisarts of apotheker.

  Let op!
  De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. In geval van overdosering, wordt geadviseerd de huisarts te raadplegen. Dit product buiten bereik van kinderen bewaren.

  Ingrediënten
  Glycerol (E422), Cardiospermum halicacabum, water, alcohol, octyldodecanol, PEG-20 cetostearyl alcohol, cetostearyl alcohol, carbomeer, natriumhydroxide, natrium cetylstearyl sulfaat, methylparabeen.

  Allergie-informatie
  Ben je allergisch/gevoelig voor één of meerdere van de componenten, wordt geadviseerd voor gebruik contact op te nemen met de huisarts.

  Bewaren
  Beneden 25°C op een droge plaats bewaren. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Na gebruik de verpakking goed sluiten.

  Zwangerschap en borstvoeding
  Cardiflor Forte kan, voor zover bekend, overeenkomstig de aangegeven dosering worden gebruikt. Het verdient in het algemeen aanbeveling bij gebruik van gezondheidsproducten tijdens de zwangerschap en de periode waarin borstvoeding wordt gegeven, eerst de behandelend arts te raadplegen.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.

  Distributeur:
  VSM Geneesmiddelen bv
  Berenkoog 35
  1822 BH Alkmaar

  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking