Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

 
Vroom & Dreesmann - Philippe Hondelink en Richard Otto
 • Uitverkocht

  Philippe Hondelink en Richard OttoVroom & Dreesmann

  19.95
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Vroom & Dreesmann - Philippe Hondelink en Richard Otto

  Het boek 'Vroom & Dreesmann' geeft een uitgebreid overzicht van de geschiedenis en het verhaal achter het warenhuis. Het boek is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over het ontstaan van het warenhuisconcern en benieuwd is naar V&D- weetjes, -feiten en -cijfers en naar markante momenten uit bijna 129 jaar detailhandelshistorie.

  V&D-historicus Philippe Hondelink legt in dit boek, waarvoor de voorbereidingen al voor het faillissement van V&D in volle gang waren, de nadruk op de ontstaansgeschiedenis en de rol van beide oprichters Anton Dreesmann en Willem Vroom daarbij. Wat maakte hen succesvolle ondernemers en de pioniers die V&D hebben laten uitgroeien tot warenhuisketen? Uiteraard is er ook aandacht voor de V&D-families en komen tal van historische weetjes over het bedrijf aan bod en aan de hand van markante V&D-momenten wordt een beeld geschetst van de bijna 129 jaar detailhandelhistorie inclusief het faillissement op 31 december 2015 en de meest actuele gevolgen ervan. Naast de Vroom & Dreesmann-warenhuizen zal in het boek ook het Vendex concern aan bod komen. Vendex International NV behoorde in de jaren '80 tot één van de grootste internationale retailconcerns.

  Philippe Hondelink heeft samen met Richard Otto de meer dan 100 merken en winkelketens van dit retailimperium ontleed, waaronder Vendet, Vendorado en Torro.

  Specificaties

  AuteursPhilippe Hondelink en Richard Otto
  Eerste auteurPhilippe Hondelink
  GenreGeschiedenisboek
  ISBN9789082367621
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's432
  Jaar van uitgifte2016
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand