Vrolijk gezond! - Hilde Demurie

  Hilde Demurie Vrolijk gezond!

  15.-

  Vrolijk gezond! - Hilde Demurie

  Last van een opgeblazen gevoel? Moeilijkheden om je gewicht onder controle te houden? Ben je vaak ziek en heb je te weinig energie, maar vind je de oorzaak niet? Neem dan je voedingspatroon eens onder de loep!
  De invloed van onze voeding op onze lichamelijke en geestelijke gezondheid wordt vaak onderschat. Nochtans is een goed voedingspatroon dé basis voor een frisse geest in een gezond lichaam.

  In dit praktische voedingsboek vind je de pijlers voor een gezond voedingspatroon. Ontdek hoe belangrijk de verhouding is tussen verzurend en basisch voedsel en welke factoren je spijsvertering beïnvloeden. Ook de combinatie van voedingsmiddelen heeft een groot effect op je gezondheid: wel of geen brood bij een slaatje eten kan een hemelsbreed verschil maken! Regelmatige vastenperiodes zijn dan weer van groot belang voor het herstel van je lichaam.

  HILDE DEMURIE zet haar tanden in ons voedingspatroon. Na jarenlang onderzoek en veel praktijkervaring als voedingsconsulente bundelt ze in dit boek haar kennis over de relatie tussen voeding en gezondheid. Met vele praktische tips om je lichaam en geest op een lekkere en gezonde manier te verwennen!
  lees meer

  Specificaties

  AuteursHilde Demurie
  ISBN9789058266460
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's144
  Jaar van uitgifte2009
  EAN9789058266460
  artikelnummer16-492-590

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.