Dagboeken

102 Resultaten
Aanbevolen

102 Resultaten

Een dagboek online kopen bij wehkamp

Vond jij het toen je jong was ook fijn om je diepste gevoelens kwijt te kunnen in een dagboek? Niemand mocht weten wat je had opgeschreven en je zorgde er wel voor dat je je dagboek goed verstopte. Niet alleen kinderen vinden het fijn om hun verhaal op die manier kwijt te kunnen. Voor volwassenen geldt precies hetzelfde. Bij wehkamp hebben wij verschillende soorten dagboeken. Van boeken met lege bladzijden en boeken die je aan de hand van vragen helpen bij je verhaal.

Een dagboek bestellen als inspiratie

Vind jij het lastig om tot schrijven te komen, maar wil je wel graag je verhaal kwijt? Wij hebben boeken met verschillende thema’s. Wil je een positief dagboek kopen? Kies voor een boek waarin je elke dag dingen noteert waarvoor je dankbaar bent of laat je inspireren door op avontuur te gaan naar jezelf. Tijdens je vakantie mag een reisdagboek natuurlijk niet ontbreken.

Voor je kids een mooi dagboek kopen bij wehkamp

Ook kinderen hebben hun geheimen. Een dagboek kopen met slot laat zien dat je de geheimen van je kind respecteert. Wij hebben ook leuke reisdagboeken speciaal voor kinderen en vriendenboekjes waarin al hun vrienden een berichtje achter kunnen laten.

Een dagboek kopen als kraamcadeau

Ben jij op zoek naar een persoonlijk kraamcadeau? Wij hebben hele leuke babyboeken voor de vader of moeder in spe. In deze dagboeken noteren zij alle bijzondere mijlpalen van hun kleintje als mooie herinnering voor later. Naast deze babyboeken hebben wij ook boeken waarin je alle informatie kwijt kunt over de zwangerschap, en ouders met peuters geef je een boek voor alle mijlpalen van kinderen van 1 tot 4 jaar. Zelfs aan oma is gedacht! Geef haar een persoonlijk invulboek waarin ze haar herinneringen en anekdotes kan noteren.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën