Volare Rose 16 inch kinderfiets, 16 inch / 104 - 110
 • uitverkocht

  VolareRose 16 inch kinderfiets

  165.-137.-je bespaart 28.-
  16 inch / 104 - 110
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Volare Rose 16 inch kinderfiets

  Het frame van de Rose 16 inch kinderfiets is roze met wit en heeft een hoogte van 25,4 centimeter hoog. De fiets wordt geleverd met zijwieltjes, maar deze zijn ook eenvoudig te demonteren wanneer deze niet meer nodig zijn. Het zadel en het stuur zijn beide verstelbaar in hoogte, zodat deze altijd op de goede hoogte zijn afgesteld voor jouw kindje. Het zadelhoogte is standaard 53 centimeter. Deze kenmerken maakt de fiets geschikt voor kinderen met een binnenbeenlengte van 53-64 centimeter.

  Remsysteem
  Voor de veiligheid heeft deze kinderfiets een terugtraprem en een voorrem. Zo kan jouw dochtertje altijd stoppen wanneer zij wilt en kan ze tegelijkertijd wennen aan de twee type remsystemen.

  Zijwieltjes
  Zijwieltjes zijn een goed hulpmiddel om je kindje te leren fietsen. Hierdoor kun je namelijk minder snel vallen met de fiets. Dit geeft een extra stukje veiligheid en zekerheid voor de beginnende fietser. Heb je het idee dat je kindje ook zonder zijwieltjes kan? Dan kun je de zijwieltjes eenvoudig demonteren.

  Montage
  De Volare Rose kinderfiets is voor 95% afgemonteerd. Je zult de fiets in een stevige kartonnen doos ontvangen en hoeft er alleen rekening mee te houden dat je zelf het stuur, de trappers en eventueel de zijwielen hoeft te monteren.

  Wielmaat
  Om comfortabel en veilig te kunnen fietsen is het van belang om een fiets te kopen met de goede wielmaat. Als je de kledingmaat van de toekomstige bestuurder weet, kun je hiermee ook de wielmaat snel bepalen. Deze kinderfiets heeft een wielmaat van 16 inches en is geschikt voor kinderen met een kledingmaat van 104-110.
  lees meer

  Specificaties